tromaktiko: Ινδία: Ελεγκτής πέταξε επιβάτη στις ράγες και τον σκότωσε!

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ινδία: Ελεγκτής πέταξε επιβάτη στις ράγες και τον σκότωσε!



Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ινδία και συγκεκριμένα σε συρμό τρένου, όπου σε καθιερωμένο έλεγχο εισιτηρίων, ο ελεγκτής έσπρωξε 32χρονη γυναίκα την ώρα που...
κινούνται η αμαξοστοιχία, η γυναίκα πετάχτηκε έξω από το τρένο και έπεσε στις ράγες.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία κατέληξε στα τραύματά της, ήθελε να πάει από τη Β' θέση, που αντιστοιχούσε στο εισιτήριό της, στην Α' θέση. Καθώς το τρένο άρχισε να κινείται, ο ελεγκτής, κατά τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, αρνήθηκε να αφήσει τη γυναίκα να μπει στην Α΄ θέση και την έσπρωξε έξω από τη θύρα με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στις ράγες.

Επιβάτες της αμαξοστοιχίας που είδαν το περιστατικό επιτέθηκαν στον ελεγκτή, τον ακινητοποίησαν και κατόπιν τον παρέδωσαν στις αρχές. Συγγενείς του θύματος, που ονομαζόταν Ουτζουάλα Πάντεϊ, είπαν ότι ο άνδρας τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αστυνομικοί δήλωσαν ότι οι διωκτικές αρχές της Ινδίας διεξάγουν έρευνα σε βάρος του ελεγκτή, ο οποίος ονομάζεται Σαμπάτ Σανούνχι, και ότι ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία, όχι για φόνο από πρόθεση.

Όπως ανέφεραν οι αρχές, όταν το τρένο έκανε στάση στην περιοχή Τζαλγκαόν στο δυτικό κρατίδιο Μαχαράστρα, η γυναίκα προσπάθησε να πάει από την Β΄ θέση στην Α΄ επειδή σε αυτήν υπήρχε κλιματισμός.

news.makedonias.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!