tromaktiko: Αυτός είναι ο στυγνός στραγγαλιστής στην δολοφονία που συγκλόνισε την ανθρωπότητα! [photos]

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Αυτός είναι ο στυγνός στραγγαλιστής στην δολοφονία που συγκλόνισε την ανθρωπότητα! [photos]



Ο στυγνός εκτελεστής της εγκύου στο φλεγόμενο σπίτι των Συνδικάτων στις 2 Μαΐου στην Οδησσό ταυτοποιήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου DenPimanov του RT πρόκειται για τον...
 BorisReznitchenko .Ο ίδιος αναφέρει ότι πιθανότατα ο αδίστακτος δολοφόνος βίασε το άτυχο θύμα του πριν το πνίξει με το καλώδιο.


Ο Boris ταυτοποιήθηκε από τους φίλους του και δόθηκαν όλες οι πληροφορίες στις αρχές. Παράλληλα ο ύποπτος κατάργησε το προφίλ του στο διαδίκτυο. Κύκλοι προσκείμενοι σ΄αυτόν διοχετεύουν ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την αυθεντικότητα των φωτογραφιών της δολοφονημένης γυναίκας αλλά αυτό το τέχνασμα είναι και σύνηθες και αναποτελεσματικό. Υπάρχει ντοκουμενταρισμένο υλικό ,βίντεο ακριβώς πριν τη στιγμή της δολοφονίας όσο και αμέσως μετά και άλλες φωτογραφίες και μαρτυρίες που πιστοποιούν την δράση του και την ενοχή του τονίζει ο δημοσιογράφος.


Την υπόθεση ότι η έγκυος γυναίκα στραγγαλίστηκε ενισχύει η μαρτυρία αυτόπτη που έζησε τα δραματικά γεγονότα της 2ας Μαίου στην Οδησσό.
To RT τιτλοφορεί άρθρο του με βάση την ίδια καταγγελία: «Πολλά άτομα στραγγαλίστηκαν ενώ είχαν γλιτώσει από την φωτιά. “
Εξτρεμιστές και άγνωστοι ήταν στο εσωτερικό του κτιρίου ενώ η φωτιά ήταν σε εξέλιξη στραγγάλισαν τους επιζήσαντες και τους αποτέλειωσαν ενώ η αστυνομία δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει την αιματοχυσία.
” Αρχικά κανείς μας δεν περίμενε μια τέτοια εγκληματική δράση και ήταν πολύ αργά για να διαφύγουμε ” δήλωσε η TatyanaIvananko στον ανταποκριτή του RT AlexeyYaroshevsky.
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π



Στο ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε νωρίτερα υπάρχει η φωτογραφία που συγκλόνισε την ανθρωπότητα. Δείτε την ΕΔΩ. Προσοχή σκληρές εικόνες!

Δείτε επίσης: Νέα Ουκρανική Φρίκη: Σκότωσαν το «γελαστό κορίτσι» γιατί πήγε ένα σάντουιτς στους Φιλορώσους [photos]


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!