tromaktiko: Η Ιταλίδα που τρέλανε τα σόσιαλ μίντια αποκαλύπτει γιατί... γδύθηκε για τον Τσίπρα! [photos]

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Η Ιταλίδα που τρέλανε τα σόσιαλ μίντια αποκαλύπτει γιατί... γδύθηκε για τον Τσίπρα! [photos]



Αφορμή για να ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων από πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που την επέκριναν για τον τρόπο που χρησιμοποιεί για να προωθήσει τον Αλέξη Τσίπρα και τις προσωπικές πολιτικές της επιλογές έγινε η...
φωτογραφία που ανέβασε η Πάολα Μπακίντου στο Facebook ώστε να κάνει γνωστή την ιταλική λίστα «L” Altra Europa con Tsipras».

Η 39χρονη δημοσιογράφος από την Σαρδηνία μίλησε στην εφημερίδα Il Fatto Quotidiano για την πρωτοβουλία της να εμφανιστεί με καυτό μπικίνι στην πρωτότυπη προεκλογική καμπάνια της δηλώνοντας πως δεν είναι πρόστυχη, όπως κάποιοι την χαρακτήρισαν. Η ίδια μάλιστα, διέψευσε ότι ακολούθησε συγκεκριμένη στρατηγική, όταν ανέβασε την φωτογραφία στο Facebook καθώς, όπως είπε, πρόκειται για το προσωπικό της προφίλ στον τόπο κοινωνικής δικτύωσης.


«Δε φανταζόμουν ότι θα ξεσπούσε τέτοιος σάλος. Δεν πίστευα ότι μία λίστα που έχει εκατοντάδες υπογραφές θα χρειαζόταν μία φωτογραφία για να πείσει τους ψηφοφόρους. Αν, όμως, βοήθησε, τότε είμαι ικανοποιημένη», δήλωσε η Μπακίντου.

Δείτε και άλλες φτογραφίες της Paola Bacchiddu:












     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!