tromaktiko: Φεύγει από τα «Καρντάσιανς» η Μπεκατώρου

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Φεύγει από τα «Καρντάσιανς» η Μπεκατώρου



Τις εκπομπές και τις σειρές του ΑΝΤ1 που θα συνεχιστούν αποκάλυψε ο Γιάννης Λάτσιος, ανακοινώνοντας, μεταξύ άλλων, την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου από...
τα «Καρντάσιανς».

«Όταν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, στο πρόγραμμά μας είναι το "Your Face Sounds Familiar" με την Μαρία Μπεκατώρου», είπε ο διευθυντής προγράμματος στην κάμερα της εκπομπής «Μία», προσθέτοντας ότι η παρουσιάστρια, η οποία αναλαμβάνει και το πρωινό του Σαββατοκύριακου, δεν θα συνεχίσει στα «Καρντάσιας» καθώς είναι δύσκολο να είναι και σε τρίτη εκπομπή.

Παράλληλα, ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσε ότι την επόμενη χρονιά θα συνεχιστεί το «Πρωινό», δεν απέκλεισε τοενδεχόμενο να γίνει τρίτος κύκλος του «The Voice», τόνισε πως υπάρχει εκατέρωθεν επιθυμία να συνεχιστεί το «Ράδιο Αρβύλα» και τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που τους θέλουν να συζητούν με τον Alpha.

Τέλος, ο διευθυντής του καναλιού έκανε γνωστό πως θα συνεχιστούν οι σειρές «Μπρούσκο» και «Ταμάμ», ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να υπάρξει συνεργασία με την Ζέτα Μακρυπούλια.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!