tromaktiko: ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Οι γιατροί θα παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες τις επόμενες ημέρες

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Οι γιατροί θα παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες τις επόμενες ημέρες



ΙΣΑ και ΙΣΘ ζητούν από τα μέλη τους να παρέχουν υπηρεσίες τους εκδίδοντας μηδενική απόδειξη παροχής υπηρεσιών...


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ενόψει των κρίσιμων στιγμών για το σύνολο των Ελλήνων Πολιτών, την αποστέρησή τους από τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε χρήματα για την κάλυψη του συνόλου των βιοτικών αναγκών τους, καλεί και συνιστά στα μέλη του με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και πίστης στον Όρκο του Ιπποκράτη να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, εφόσον απαιτείται, απέχοντας από τη λήψη οποιασδήποτε ιατρικής αμοιβής, εκδίδοντας μηδενική απόδειξη παροχής υπηρεσιών, τουλάχιστον για το διάστημα έως 6.7.2015.

Το ιατρικό σώμα, υπήρξε τα τελευταία έτη και θα συνεχίσει να είναι αρωγός του Ελληνα πολίτη στις κρίσιμες αυτές στιγμές.

Χωρίς αμοιβή καλεί τους γιατρούς να εργάζονται τις επόμενες μέρες και ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης μέσα από την οποία καλεί τους γιατρούς να εξυπηρετούν τους ασθενείς που έχουν ανάγκη, χωρίς να παίρνουν κάποια αμοιβή για τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με δεδομένο ότι από σήμερα το πρωί ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καλούμαστε όλοι στην έκτακτη αυτή περίσταση να συμπεριφερθούμε ανάλογα.

Τις επόμενες ημέρες, όλοι εμείς, οι ιατροί της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει με ηρεμία, ψυχραιμία,  νηφαλιότητα και συγκατάβαση να συνεχίσουμε την άσκηση των καθηκόντων μας.

Λαμβάνοντας υπόψη την έκτακτη οικονομική δυσκολία των συμπολιτών μας, το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί να εξυπηρετείτε - στο διάστημα αυτό - τους ασθενείς κανονικά χωρίς να λαμβάνετε αμοιβή από όσους αδυνατούν και έχουν ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!