tromaktiko: Πολιτικός και γνωστή "χωρισμένη" στο πάρτι της κόκας στη Μύκονο

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Πολιτικός και γνωστή "χωρισμένη" στο πάρτι της κόκας στη Μύκονο



- Πολιτικός στη παρέα της κόκας στη Μύκονο
- VIP πελατολόγιο στις λίστες
- Απίστευτες συνομιλίες "έπιασε" ο κοριός της ΕΛ.Α.Σ
- Γνωστή διαζευγμένη στο πάρτι με τις κοτόπιτες
- 150 ευρώ το γραμμάριο της άσπρης σκόνης
- 200 ευρώ τα 5 γραμμάρια για... χόρτο

Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πιο κάτω...
Με την κάλυψη μιας τουριστικής επιχείρησης-βιτρίνα, η οποία αναλάμβανε την ανεύρεση πολυτελών καταλυμάτων και σκαφών αναψυχής καθώς και κρατήσεις σε κέντρα διασκέδασης για πελάτες με «βαρύ» πορτοφόλι, λειτουργούσε το οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης (και όχι μόνο) στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Με τις συλλήψεις τριών Ελλήνων στο νησί των ανέμων η Αστυνομία εξάρθρωσε τη δραστήρια σπείρα, η οποία, όπως δημοσίευσε η «Espresso» την περασμένη Πέμπτη (αποκαλύπτοντας ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι στα ίχνη των εγκεφάλων του κυκλώματος), έκανε ακόμη και ντελίβερι άσπρης σκόνης μεσοπέλαγα πάνω στις θαλαμηγούς των VIP πελατών της! Η καυτή ατζέντα του κυκλώματος με το πελατολόγιο «τζετ σετ», σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνει Ελληνες και ξένους επισκέπτες του νησιού με μεγάλη οικονομική άνεση, ανάμεσά τους ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, εφοπλιστές και εκπροσώπους της showbiz! Ο κατάλογος-φωτιά βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και ήδη έχουν αρχίσει έρευνες για τους «εκλεκτούς» πελάτες της σπείρας!



Ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες Ελληνες «Εσκομπάρ» είναι ένας 33χρονος πρώην στέλεχος του Λιμενικού και ένας 34χρονος σεσημασμένος, που είχε συλληφθεί για την εντυπωσιακή ληστεία με λεία 1.500.000 ευρώ στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το 2011. Οπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η αρχηγική τριάδα (οι δύο 33χρονοι και ο 34χρονος) «έσπρωχνε» στη Μύκονο κάθε είδους ναρκωτική ουσία και κυρίως κοκαΐνη, χασίς και MDMA («έκσταση», αμφεταμίνες κ.λπ.). Η σπείρα παρείχε τις υπηρεσίες της καθ' όλο το 24ωρο! Ειδικότερα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα τζετ σκι της οργάνωσης φορτωμένα με άσπρη σκόνη έφευγαν ανά πάσα στιγμή από μαρίνες της Αττικής με προορισμό τις θαλαμηγούς των πελατών ή και μπαρ, ξενοδοχεία και εστιατόρια της Μυκόνου! Είναι ενδεικτικό ότι για κάθε γραμμάριο κοκαΐνης οι «Εσκομπάρ» ζητούσαν -τουλάχιστον- 150 ευρώ.

Δεν ήταν όμως μόνο η «διανομή» κόκας. Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται ότι εμπορεύονταν και αιθέριες υπάρξεις! Και σε αυτήν την περίπτωση οι γυναίκες που εξωθούνταν στην πορνεία έρχονταν από την Αθήνα και διατίθενταν αντί υψηλότατων χρεώσεων σε πρόσωπα μεγάλης οικονομικής επιφάνειας. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 47 «νταραβέρια» ναρκωτικών στη Μύκονο, στα οποία εμπλέκονται οι τρεις συλληφθέντες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, χασίς, MDMA, ηλεκτρονική ζυγαριά ασφαλείας, 6.740 ευρώ και 600 δολάρια. Πέραν του 33χρονου πρώην λιμενικού, συνελήφθη ένας συνομήλικός του και ένας 34χρονος (όλοι Ελληνες). Από την πρώτη στιγμή η «Espresso» αποκάλυψε ότι εξεταζόταν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο το οργανωμένο κύκλωμα να συνεργάζεται ακόμη και με απόστρατους αστυνομικούς ή και λιμενικούς, καθώς φέρεται ότι οι αρχηγοί ήταν πολύ καλά πληροφορημένοι όσον αφορά τις έρευνες και τους ελέγχους των διωκτικών Αρχών. Η διερεύνηση για την πολυδαίδαλη σπείρα ξεκίνησε πριν από μόλις μερικούς μήνες, αφότου είχε εξαρθρωθεί στα βόρεια προάστια της Αττικής συμμορία Αλβανών, που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε διαμερίσματα.


Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και της μαστροπείας, καθώς και για αντίσταση κατά της Αρχής.

Και στη ληστεία του αεροδρομίου
Ο 34χρονος συλληφθείς για το κύκλωμα της κόκας είχε πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. -μαζί με ακόμη τέσσερα άτομα- τον Οκτώβριο του 2011 για την κινηματογραφική ληστεία στην Alpha Bank του «Ελ. Βενιζέλος». Τότε ένας νεαρός υπάλληλος του υποκαταστήματος είχε σχεδιάσει τη ληστεία ζητώντας τη βοήθεια του 34χρονου, ο οποίος τον είχε φέρει σε επαφή με έναν Αλβανό.

Ο αλλοδαπός προχώρησε σε ένοπλη εισβολή με την κάλυψη του υπαλλήλου και ανάγκασε τους υπαλλήλους να του παραδώσουν τα χρήματα που υπήρχαν στα χρηματοκιβώτια. Εχοντας αφαιρέσει σχεδόν 1.500.000 ευρώ, βγήκε από το υποκατάστημα και επιβιβάστηκε σε ταξί, που τον μετέφερε στα Εξάρχεια, κοντά στο σπίτι του. Από τη συμμετοχή του στη ληστεία ο 34χρονος «Εσκομπάρ» καρπώθηκε 450.000 ευρώ. Τελικά στις 7 Οκτωβρίου, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες, εντοπίστηκε αρχικά ο νεαρός Αλβανός στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου, ενώ οι υπόλοιποι συνελήφθησαν στα Εξάρχεια.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!