tromaktiko: Η ΔΕΗ «έκοψε» το ρεύμα στο κέντρο του Ηρακλείου και το… νερό στην Κνωσό

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΔΕΗ «έκοψε» το ρεύμα στο κέντρο του Ηρακλείου και το… νερό στην Κνωσό



Χωρίς ρεύμα βρίσκεται από χθες το βράδυ ένα μεγάλο μέρος στο κέντρο του Ηρακλείου εξαιτίας...
βλάβη που υπέστη υποσταθμός της ΔΕΗ.

Την ίδια ώρα, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που παρουσιάστηκαν στην γεώτρηση του Θραψανού έχει αφήσει χωρίς… νερό αρκετές περιοχές στο Ηράκλειο ανάμεσά τους και την Κνωσό.

Η λύση της βλάβης του υποσταθμού βρισκόταν στο… κλειδί

Ένα μεγάλο μπέρδεμα δημιουργήθηκε χθες το βράδυ όταν η ΔΕΗ διαπίστωσε ότι μεγάλο μέρος του κέντρου της πόλης είχε βυθιστεί στο σκοτάδι από βλάβη που παρουσίασε ένας υποσταθμός.

Ωστόσο, τα συνεργεία της ΔΕΗ δεν μπορούσαν να επισκευάσουν την βλάβη καθώς αδυνατούσαν να βρουν το κλειδί που ανοίγει τον χώρο όπου βρίσκεται ο υποσταθμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος υποσταθμός βρίσκεται στα υπόγεια της Τράπεζας της Ελλάδος στο κέντρο του Ηρακλείου με τον υπεύθυνο «κλειδοκράτορα» να μην μπορεί να βρεθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το αποτέλεσμα ήταν οι διεργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης να ξεκινήσουν το πρωί, όταν άνοιξε το τραπεζικό κατάστημα και από τότε αρχίζει σταδιακά να επανέρχεται το ρεύμα στο κέντρο.

Χωρίς νερό η… Κνωσός

Μία ακόμα βλάβη της ΔΕΗ όμως παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί δημιουργώντας προβλήματα υδροδότησης.

Αυτή τη φορά η βλάβη παρουσιάστηκε στην γεώτρηση του Θραψανού με αποτέλεσμα να μην υπάρχει νερό στις Αρχαιότητες Κνωσού, στην Βλυχιά, το Κορακοβούνι, την Φορτέτσα, τις Μεσαμπελιές, την Ηλιούπολη και την λεωφόρο Παπαναστασίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΗ τα προβλήματα «θα διαρκέσουν έως τις 2 το μεσημέρι με την ενημέρωση που υπάρχει από την ΔΕΔΔΗΕ».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!