tromaktiko: 4 βήματα για να ζωντανέψετε την τραπεζαρία σας!

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

4 βήματα για να ζωντανέψετε την τραπεζαρία σας!



Η τραπεζαρία σας έχει μπει σε «διαθεσιμότητα»; Διαβάστε παρακάτω και δείτε πώς να την μεταμορφώσετε και να την κάνετε πιο...
φιλόξενη για να μαζέψετε ξανά την οικογένεια γύρω από το τραπέζι!

Είναι ο χώρος στον οποίο μαζευόμαστε προκειμένου να απολαύσουμε νόστιμες λιχουδιές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Παρόλα αυτά, οι τραπεζαρίες συχνά αντιμετωπίζονται ως αποστειρωμένοι και στάσιμοι χώροι, με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιούνται παρά μόνον στις πλέον επίσημες περιστάσεις. Ακολουθήστε τις συμβουλές που θα βρείτε παρακάτω και μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να δώσετε νέα ζωή στην τραπεζαρία σας.

Χρησιμοποιήστε απαλά, άνετα υφάσματα για να καλύψετε τις καρέκλες σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα «ελαφρύνετε» την όψη της τραπεζαρίας σας και θα εξισορροπήστε την αυστηρότητα και την επισημότητα που εκπέμπει ο χώρος.

Βάλτε χρώμα, βάφοντας τις καρέκλες της τραπεζαρίας σας σε διαφορετικά χρώματα ή καλύπτοντάς τις με διαφορετικές ταπετσαρίες για να δώσετε στο χώρο μία πιο παιχνιδιάρικη και ζεστή διάθεση.

Παίξτε με τους τόνους Δεν είναι απαραίτητο όλα τα έπιπλα, τα αντικείμενα και τα καλύμματα με τα οποία έχετε διακοσμήσει το χώρο σας να έχουν το ίδιο χρώμα. Τολμήστε να συνδυάσετε αντικείμενα σε διάφορες αποχρώσεις του κυρίαρχου χρώματος της τραπεζαρίας σας. Μπορεί να νιώθετε ότι «σπάτε» την ομοιομορφία της, αλλά θα την κάνετε πιο φιλόξενη, ελκυστική και ζεστή.

Συνδυάστε τα αυστηρά έπιπλα με μαξιλάρια που έχουν φλοράλ, γεωμετρικά μοτίβα ή έντονα χρώματα. Η τραπεζαρία σας θα αποκτήσει πιο γλυκιά και χαλαρή όψη, χωρίς να χάσει καθόλου τον επίσημο χαρακτήρα της.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!