tromaktiko: Πώς θα κάνουμε τα λαδερά μας λιγότερο λαδερά

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Πώς θα κάνουμε τα λαδερά μας λιγότερο λαδερά



Αντί να τσιγαρίσουμε το κρεμμύδι στην αρχή με λάδι, το αχνίζουμε με ελάχιστο νερό μέχρι να μαλακώσει κάπως. Μετά, προσθέτουμε τα...
λαχανικά, τα αχνίζουμε κι αυτά λίγο και εν συνεχεία ρίχνουμε με τη σειρά που το κάνουμε συνήθως τα υγρά του μαγειρέματος (νερό, κρασί, ζωμός), την ντομάτα (φρέσκια, κονσέρβας ή πελτέ) και τα μυρωδικά.

Προσθέτουμε λάδι κατά βούληση στο τέλος του μαγειρέματος ή κατ’ ευθείαν στα πιάτα.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!