tromaktiko: Μια παιδική χαρά από τον ΟΛΗ στο Δήμο Μαλεβιζίου

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Μια παιδική χαρά από τον ΟΛΗ στο Δήμο Μαλεβιζίου



Την παιδική χαρά που ήταν τοποθετημένη στο λιμάνι του Ηρακλείου και που... πρόκειται να αντικατασταθεί με νέα, δώρισε ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Η. κ. Απ. Φιλιππής ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, παραχωρώντας τα παιχνίδια και τα όργανα της παιδικής χαράς που θα συντηρηθούν και θα τοποθετηθούν σε παιδικές χαρές του Γαζίου. Με τη φροντίδα του Προέδρου της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσιφού, του υπευθύνου του γραφείου κίνησης του Δήμου Μαλεβιζίου Στέλιου Σαριδάκη και του προσωπικού του Ο.Λ.Η. και του Δήμου, ο εξοπλισμός μεταφέρθηκε στη μάντρα του Δήμου για τις απαραίτητες εργασίες και σύντομα θα τον χαίρονται τα μικρά παιδιά.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις τόνισε: «Όπως έχω και στο παρελθόν τονίσει, κάθε προσφορά που γίνεται στο Δήμο μας, μικρή ή μεγάλη, μας γεμίζει χαρά. Δεν αφήνουμε τίποτα να πάει χαμένο στο Μαλεβίζι και παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τις κατάλληλες ενέργειες, τις συνεργασίες και φυσικά με πολύ δουλειά, καταφέρνουμε να βάζουμε διαρκώς και νέα λιθαράκια στην προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ο.Λ.Η. Απόλλωνα Φιλιππή για την προσφορά του καθώς και τους συνεργάτες μου στο Δήμο που ανταποκρίθηκαν για μια ακόμα φορά άψογα στα καθήκοντά τους».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!