tromaktiko: Απίστευτο: Τσιμεντένια κολώνα φωτισμού «προσγειώθηκε» πάνω σε σπίτι στην Πατρών Πύργου - Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Απίστευτο: Τσιμεντένια κολώνα φωτισμού «προσγειώθηκε» πάνω σε σπίτι στην Πατρών Πύργου - Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα



Το χάρο με τα μάτια τους είδε οικογένεια στα Καρέικα Αχαΐας. Στις φωτογραφίες του tempo24.gr φαίνεται ο ... εφιάλτης των κατοίκων του σπιτιού!
Το περιστατικό συνέβη στην Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καρείκων, λίγο πριν τη διασταύρωση για το χωριό.

Ολόκληρη η κολώνα η οποία φαίνεται να έσπασε προς τη βάση της τσιμεντένιας κατασκευής, «προσγειώθηκε» στη σκεπή του σπιτιού. Είχε προηγηθεί σύγκρουση μεγάλου οχήματος, που ήταν και η αιτία να σπάσει η κολώνα.



Χθες το πρωί, ξεκίνησαν οι εργασίες ώστε να απομακρυνθεί η τσιμεντένια κολώνα από το σπίτι, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που συνέβη το περιστατικό, τα μέλη της οικογένειας για καλή τους τύχη, ήταν σε άλλο χώρο. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.



Δεν είναι η πρώτη φορά που άνθρωποι κινδυνεύουν από τα ατυχήματα που σημειώνονται επί της εθνικής οδού. Η έλλειψη προστατευτικών μπαρών σε όλο σχεδόν το μήκος της Πατρών – Πύργου, καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη την καθημερινότητα των κατοίκων που ζουν πολύ κοντά στην εθνική την ώρα που περνούν δίπλα τους με ιλιγγιώδεις ταχύτητες μικρά και μεγάλα οχήματα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!