tromaktiko: Παιδάκι τραυματίστηκε σοβαρά από πινακίδα σε πλατεία

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Παιδάκι τραυματίστηκε σοβαρά από πινακίδα σε πλατεία



Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον ευφυή...
που είχε την ιδέα να μπει η μπαρα που βλέπετε στην φωτογραφία,  στην είσοδο της πλατειας και σε αυτόν που την τοποθετησε!

Αναφέρομαι στην πλατεία στον Άγιο Παντελεήμονα στην ΠΕΥΚΗ και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδων Ρήγα Φεραίου και Αγίου Παντελεήμονος.  Δεν έχει κανένα νόημα η τοποθέτηση της μπάρας στο σημείο εκείνο αφού ούτε είσοδος πάρκινγκ είναι ούτε μπαίνουν αυτοκίνητα στο χώρο της πλατείας παρά μόνο του δήμου για συγκεκριμενες εργασίες.

Το πιο φανταστικό απ όλα είναι ο τρόπος που έχει μπει η πινακίδα , η οποια οπως βλέπετε κρέμεται χωρις κάποιο προστατευτικο στις γωνιες και βρισκεται τονιζω σε χωρο που καθημερινά παιζουν πολλα ΠΑΙΔΑΚΙΑ ή απλα περνουν για να πανε στην παιδική χαρά που βρίσκεται από κάτω.
 Μάλιστα η πινακίδα ειναι κολλημένη πανω σε λαμαρίνα που εξέχει λιγα ακομα χιλιοστά και κοβει σαν ξυράφι!

Εχθές το απόγευμα λοιπόν , φευγοντας απ' την πλατεία , ο γιος μου πηγε να περασει κατω απο την μπαρα,  παραπατησε όπως έσκυψε και επεσε στην γωνία της πινακιδας με αποτέλεσμα να σκισει το λαιμό του,  καταφερνοντας ενα τραύμα αρκετά άσχημο. Ντροπή σε όλους τους ανεγκεφαλους που λειτουργούν τοσο ανεύθυνα! Θα  το τρεξω το θέμα όσο μπορώ ώστε να μην περασει αλλη οικογένεια αυτό που περάσαμε εχθες με τον Ηλία.  Η αδιαφορία και η ανευθυνότητα τους με εξοργιζουν τόσο πολύ!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!