tromaktiko: Τι λέει ο αντιπρόεδρος του INFE για τους ARGO

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Τι λέει ο αντιπρόεδρος του INFE για τους ARGO



"Το ταξίδι στη γη της Ουτοπίας ευχόμαστε να έχει πολλούς συνεπιβάτες αυτή τη χρονιά"...μας δηλώνει ο αντιπρόεδρος του INFE Greece κος Μάκης Χαραλαμπόπουλος,

Αυτή τη ¨δύσκολη¨"χρονιά για την Ελλάδα,με τη κρίση να συνεχίζεται ,και να αγγίζει όλους τους λαούς,άλλοι το παραδέχονται και άλλοι όχι,,,με το προσφυγικό να αποτελεί πλέον ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της Ευρώπης,η χώρα μας κάνει πράξη το moto της 61ης Eurovision: "Come 2gether" και καλεί τους λαούς σε ένα ουτοπικό ταξίδι.

Το συγκρότημα μας οι ARGO,νέα παιδιά.με καλές φωνές και με μια τελικώς άρτια παρουσία επί σκηνής,οδηγοί αυτής της προσπάθειας,δηλώνουν έτοιμοι για τα ¨καλύτερα¨.

Με την στήριξη και του αρχαιότερου Ελληνικού σωματείου ,εύχομαι απο καρδιάς τα καλύτερα,και συνεχίζουμε τον αγώνα ή αλλιώς την..Argoναυτική μας εκστρατεία όπως ξεκινήσαμε την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης του τραγουδιού που φέτος θα μας εκπροσωπήσει

Οι οργανωμένοι φαν,είναι ήδη στη Σουηδία με πολυμελή αποστολή,έτοιμοι να ανεμίσουμε σημαίες την Τρίτη 10 Μαΐου.

Έχουμε το μόνο ethnic τραγούδι,με μια παρουσία επί σκηνής που κανέναν δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο,ακούμε την γλώσσα μας καθώς και τη ποντιακή διάλεκτο και αναμένουμε τη στήριξη των Ευρωπαίων αλλά και των απανταχού Ελλήνων.

Καλή επιτυχία Ελλάδα μας. Γιατί εμείς αγαπάμε πραγματικά τη eurovision.και το κάνουμε πράξη από το 1988,συνοδεύοντας την εκάστοτε αποστολή στο εξωτερικό για να την στηρίξουμε.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!