tromaktiko: Πέντε σνακ με πρωτεΐνη που μπορείτε να κουβαλάτε παντού μαζί σας

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Πέντε σνακ με πρωτεΐνη που μπορείτε να κουβαλάτε παντού μαζί σας



Οι πρωτεΐνες είναι μια σίγουρη λύση για να κάνετε τα μικρά γεύματα σας πιο χορταστικά και δεν βρίσκονται μόνο σε κρέατα και ψάρια όπως...
πολλοί πιστεύουν. Εμείς σας προτείνουμε μερικά σνακ για τις δύσκολες ώρες της ημέρας που το «ρίχνετε» στα μπισκότα και αφού τα φάτε, πεινάτε ξανά σε μερικά λεπτά. Διαβάστε τη λίστα με αυτά που πρέπει να κουβαλάτε μαζί σας, αν δεν θέλετε να παίρνετε περιττούς υδατάνθρακες. Όλα χωράνε στην τσάντα σας οπότε δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην τα δοκιμάσετε.

Φασόλια ενταμάμε: Μία κούπα με φασόλια ενταμάμε έχει σχεδόν 18 πρωτεΐνες. Θα σας λέγαμε να το ξανασκεφτείτε πριν τα βάλετε στην άκρη όταν τρώτε ιαπωνική κουζίνα.

Κάσιους: Οι ξηροί καρποί που αγαπάτε έχουν σχεδόν 5 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά 30 γραμμάρια που απολαμβάνετε. Απολαύστε τους ανάμεσα στην άσκηση σας και θα δείτε εμφανή αποτελέσματα.

Αμύγδαλα: Απολαύστε άφοβα. 30 γραμμάρια αμύγδαλα έχουν σχεδόν έξι γραμμάρια πρωτεΐνης και πολλές ίνες. Μια χούφτα μπορεί να ηρεμήσει την πείνα σας στο γραφείο πριν το κανονικό σας γεύμα.

Αβγά βραστά: Μπορείτε να τα βράσετε μαζικά και να διατηρήσετε στο ψυγείο σας και για όλη τη βδομάδα να έχετε πάντα ένα σνακ με πρωτεΐνη στην τσάντα σας.

Πρωτεϊνούχα pancakes: Πώς τις φτιάχνετε; Λιώνετε μια μπανάνα και δύο αβγά και τις τηγανίζετε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι. Είναι το ίδιο γευστικά με τα κανονικά pancakes, μόνο που είναι πολύ πιο υγιεινά. Δοκιμάστε τη συνταγή άμεσα και θα σας γίνει μανία.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!