tromaktiko: Αριστερή "δικτατορία" στα media

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Αριστερή "δικτατορία" στα media



Γράφει ο Βασίλης Δ. Νουλέζας, Δικηγόρος
Ορισμένα νεόκοπα, άγνωστης ιδιοκτησίας ειδησεογραφικά ιστολόγια (Blogs), και... εφημερίδες αγνώστου προελεύσεως αντιλαμβάνονται εσφαλμένα τόν ρόλο των ΜΜΕ και έχουν αναλάβει σχεδόν εργολαβικά τήν προώθηση των κυβερνητικών θέσεων.

Δεν εξηγείται διαφορετικά, ενώ η χώρα απειλείται με καθολικό οικονομικό κράχ και τα λουκέτα αυξάνονται ιλιγγιωδώς, να δημοσιεύουν και να προβάλλουν εξοργιστικά τρείς και λίγο κείμενα,ανακοινώσεις και Δελτία τύπου τών κρυμμένων ,άφαντων ωσεί παρόντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (που αποφεύγουν να περπατήσουν σε κεντρικές οδούς και να βρεθούν δίπλα στην κοινωνία), δηλ.τον κυβερνητικό προπαγανδισμό, αντι όπως έχουν υποχρέωση να καυτηριάζουν και να σχολιάζουν αναδεικνύοντας τήν αλήθεια ώς οφείλουν τις παλινωδίες,ακρότητες και αναντιστοιχίες αλλά και φαρφαρονισμούς της αφερέγγυας ,ανειλικρινούς Κυβέρνησης που περικόπτει αλύπητα για να εξασφαλίσει οικονομικά ισοδύναμα αναδρομικά κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Ετσι και αλλιώς φιλόδοξος να παραμείνει στο τιμόνι της χώρας και να ανανεώσει τήν κυβερνητική θητεία Τσίπρας θέλει προφανώς στα πλαίσια των νομοθετικών μεταρρυθμίσεων να καταργήσει τα περισσότερα τηλεοπτικά ΜΜΕ, να ελέγξει πλήρως με την επιχειρούμενη νέα αδειοδότηση των καναλιών το τηλεοπτικό τοπίο,με αμφιλεγόμενη νομοθεσία πού αντίκειται στην ΕΣΔΑ και θα κριθεί με βεβαιότητα αντισυνταγματική στο ΣτΕ.

Προφανώς ο εγκλωβισμένος στο 3ο Μνημόνιο, που εκτελεί αδιαμαρτύρητα σχεδόν παρά τούς κατακαιρούς λεονταρισμούς ότι απαιτεί το δντ , κ.Πρωθυπουργός θεωρεί οτι τα ΜΜΕ δηλ. η ελεύθερη δημοσιογραφία δέν αποτελούν συστατικό στοιχείο της Δημοκρατίας,μάλλον είναι αδιάβαστος αγνοεί η παραβλέπει τις σχετικές διατάξεις του Συντάγματος-κουρελόχαρτου ,όπως το κατήντησαν.,

Η αλλόκοτη συμπεριφορά του αρμόδιου Υπουργού κ Παππά, που εκφράζει την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ παραπέμπει σε ολοκληρωτικό καθεστώς,έχουν πρόθεση να κείσουν τα περισσότερα αντικυβερνητικά κανάλια και να δημιουργήσουν νέους καναλάρχες ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες, αυτό φαίνεται μέχρι τώρα.

Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ επιδιώκει,έχει την σκοτεινή πρόθεση να καταργήσει το υφιστάμενο προβληματικό εξαιτίας του ελλιπούς νομοθετικού status μιντιακό καθεστώς με κανάλια υπερδανεισμέναβλ.MEGA (που δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους),θέλει να αδειοδοτήσει φίλα προσκείμενους επιχειρηματίες καναλάρχες βλέποντας μέ βάση τις αρνητικές δημοσκοπήσεις και την δημοφιλία του Πρωθυπουργού να καταρρέει και να διογκώνεται η λαϊκή δυσαρέσκεια και αγανάκτηση .

Ο Αντ.Σαμαράς κατηγορήθηκε από την τότε Αξιωματική Αντιπολίτεσυη(βλΣΥΡΙΖΑ) έκλεισε με ΠΝΠ την κρατική πολυδάπανη,σπάταλη ΕΡΤ, ο αριστερός Τσίπρας που ξέχασε και αθέτησε πλήρως τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ,θέλει με αμφιλεγόμενο νομοθέτημα τα ιδιωτικά κανάλια και να περιορίσει τις πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια μόνον σε τέσσερα.

Πρόκειται αναντίρρητα για κυβερνητικό αυταρχισμό και ολοκληρωτισμό με νομικό μανδύα ,πού δεν νομίζω θα περάσει από την Βουλή..
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!