tromaktiko: Όταν ο νόμος του Μέρφυ, συναντά την Samsung: 5.8 ρίχτερ σεισμός στην Κορέα

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν ο νόμος του Μέρφυ, συναντά την Samsung: 5.8 ρίχτερ σεισμός στην Κορέα



Όπως αναφέρει και ο γνωστός νόμος του Μέρφυ...
“Αν ξέρεις ότι υπάρχουν μόνο 4 δυνατοί τρόποι για να πάει κάτι στραβά και φροντίσεις να τους προλάβεις, τότε αμέσως θα εμφανιστεί και ένας πέμπτος”

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην Samsung. Όλοι μας γνωρίζουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία με της ανακλήσεις των Galaxy Note 7, καθώς αυτά φαίνεται ότι παίρνουν από μόνα τους φωτιά. Η Samsung σαν τεράστια εταιρία που είναι, αμέσως προχώρησε σε αντικαταστάσεις συσκευών και έβαλε τα δυνατά της προκειμένου να προλάβει να επιστρέψει στην αγορά τα νέα επισκευασμένα Galaxy Note 7, το συντομότερο δυνατόν.

Αυτό που όμως δεν μπορούσε να προβλέψει, είναι τα φυσικά φαινόμενα. Έτσι χθες συνέβη το απροσδόκητο: Σεισμός 5.8 ρίχτερ σημειώθηκε στην Νότια Κορέα. Έτσι η Samsung μεταξύ άλλων κατασκευαστριών αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στα εργοστάσια παραγωγής της. Λόγο του σεισμού, αναγκάστηκε να σταματήσει για λίγο την παρασκευή μερικών εξαρτημάτων συσκευών.

Το καλό νέο είναι ότι η βασική παραγωγή της εταιρίας για smartphone, δεν παρέμεινε για πολύ ανενεργή, παρά μόνο για τον τυπικό χρόνο που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ευτυχώς που η Samsung δεν χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου πλαστικό στα flagship της.

Εκτός από το εργοστάσιο με τα πλαστικά εξαρτήματα, το επόμενα που αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα, είναι αυτά της παρασκευής των Chip της εταιρίας, στις περιοχές των Giheun και Hwasung. Τα παραπάνω σταμάτησαν προσωρινά την λειτουργία τους, μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες τους.

Ευτυχώς, όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην κατασκευή των επισκευασμένων Galaxy Note 7. Βέβαια, πλέον δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα, ένα ευχέλαιο για την Samsung παρακαλώ!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!