tromaktiko: Αυτό που κάνει η Margot Robbie σίγουρα δεν το έχεις κάνει ποτέ!

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Αυτό που κάνει η Margot Robbie σίγουρα δεν το έχεις κάνει ποτέ!



Ένα απίθανο trick από την Margot Robbie...


Είναι απόλυτα λογικό σε κάθε της συνέντευξη να την ρωτούν για τα μυστικά ομορφιάς της. Αν και σε ένα τέτοιο ερώτημα, οι απαντήσεις είναι γενικές, η Margot Robbie αποφάσισε να δώσει ένα μικρό tip σε σχέσει με το μακιγιάζ της σε πρόσφατη συνέντευξη.

Πιθανότατα δεν το έχεις ξανακούσει αλλά η όμορφη ηθοποιός κάθε φορά που βάζει foundation φροντίζει να το απλώσει με ένα βουρτσάκι φρυδιών ή με μία οδοντόβουρτσα και στο στεφάνι των μαλλιών της. Αυτό το tip της το έδωσε μία φίλη για να μη φαίνεται έντονα η διαφορά ανάμεσα στα κατάξανθα μαλλιά της και την ηλιοκαμένη επιδερμίδα του προσώπου της.

Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που πρέπει να βάλεις στο λαιμό foundation για να μειώσεις τη χρωματική διαφορά μεταξύ τους που αν υπάρχει και είναι έντονη δεν δείχνει πολύ ωραίο το αποτέλεσμα.

Η Margot συμπλήρωσε ότι το κάνει κάθε μέρα και ο σύντροφός μάλιστα της κάνει κάθε φορά την ίδια ερώτηση ''τι κάνεις στα μαλλιά σου;''. Αν εσένα σου φαίνεται περίεργο, φαντάσου πως θα το βλέπει ένας άντρας που δυσκολεύεται να μάθει τι είναι το concealer και τη χρησιμότητά του!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!