tromaktiko: Λαμία: Συντετριμμένος ο 65χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Λαμία: Συντετριμμένος ο 65χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του



- Δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έγινε
- Τι είπε στη δικηγόρο του Νάντια Γώγουλου, που ανέλαβε την υπεράσπισή του...


Ο 65χρονος κτηνοτρόφος από το Μαρτίνο Φθιώτιδας ανέβηκε για 2η φορά τα σκαλιά των δικαστηρίων της Λαμίας, ωστόσο ούτε χθες απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή, αφού η δικηγόρος του Νάντια Π. Γώγουλου, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στη 1:00 το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι συγχωριανοί του πρόκειται για έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο που πότε δεν είχε πειράξει κανένα, ακόμα και αυτούς που κατά καιρούς μπορεί να τον προκαλούσαν για διάφορα πράγματα. Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει ότι σκότωσε τον γαμπρό του λέγοντας ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι συντετριμμένος και πολλές φορές οι αστυνομικοί τον βλέπουν ή τον ακούνε να κλαίει στα κρατητήρια της αστυνομικής Δ/νσης Φθιώτιδας.


Ο 65χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι επειδή ήξερε ότι ο γαμπρός του οπλοφορούσε και άκουσε να μιλάνε για όπλο, όταν τους ζήτησε να απομακρυνθούν από το περιβόλι με τις ελιές που έκοβαν ξύλα, τότε φοβήθηκε και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και μόνο.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport η συνήγορος υπεράσπισης του 65χρονου, Νάντια Π. Γώγουλου, η οποία είναι συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου Γιώργου Δούμα.


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!