tromaktiko: Δικηγόρος οικογένειας Παντελίδη: Δεν υπάρχει πόρισμα που να λέει ότι οδηγούσε ο Παντελής

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Δικηγόρος οικογένειας Παντελίδη: Δεν υπάρχει πόρισμα που να λέει ότι οδηγούσε ο Παντελής



«Δεν υπάρχει κανένα...
πόρισμα που να δείχνει ότι ο οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο Παντελής Παντελίδης» αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του γνωστού τραγουδιστή, Χαράλαμπος Λυκούδης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτοψία» και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha».

Ο κ. Λυκούδης, τονίζει μάλιστα ότι η οικογένεια δεν ενδιαφέρεται για τις αποζημιώσεις, αλλά μόνο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες «έχασε» τη ζωή του ο λαϊκός τραγουδιστής. «Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, θα σεβαστούμε τις όποιες αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη»!

Ο δικηγόρος της οικογένειας προσπάθησε να καταδείξει και διάφορα κενά σε ότι αφορά την προανάκριση. Όπως είπε, μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ, πως ουδέποτε κάποιος έλεγξε αν υπάρχουν κάμερες γύρω από το σπίτι που βρισκόταν ο Παντελίδης και η παρέα του λίγο πριν ξεκινήσει το μοιραίο δρομολόγιο. «Φανταστείτε πως θα βοηθούσε αν υπήρχε κάποιο βίντεο το οποίο έδειχνε ποιοι μπήκαν στο αυτοκίνητο και σε ποιες θέσεις έκατσαν. Άλλα κανείς δεν έψαξε για κάτι τέτοιο και όταν το κάναμε εμείς ήταν πλέον αργά καθώς αυτά τα στοιχεία είχαν χαθεί».

Ο κ. Λυκούδης αποκάλυψε επίσης πως υπήρχε δραστηριότητα στο κινητό του Παντελή Παντελίδη λίγες ώρες αφού εκείνος είχε χάσει τη ζωή του. «Όταν η οικογένεια πήρε το κινητό του στα χέρια του διαπιστώθηκε πως είχαν σβηστεί όλες οι κλήσεις στο κινητό του τις τελευταίες 8 ημέρες είτε αυτές ήταν εισερχόμενες είτε εξερχόμενες»!

Τέλος, ο κ. Λυκούδης τόνισε πως τα όποια έσοδα υπάρχουν από διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται προς τιμήν του Παντελίδη πάνε σε ιδρύματα που βοηθούσε και ο γνωστός τραγουδιστής όσο ζούσε, ενώ αποκάλυψε πως είναι στις προθέσεις της οικογένειας να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομα του Παντελή Παντελίδη και το οποία θα βοηθά νέους ανθρώπους να μπορέσουν να αγγίξουν τα όνειρά τους, όπως ακριβώς δηλαδή έκανε και ο δικός τους άνθρωπος.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!