tromaktiko: Πόλος έλξης τουριστών το κακόφημο La Perla που γυρίστηκε το "Despacito"!

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Πόλος έλξης τουριστών το κακόφημο La Perla που γυρίστηκε το "Despacito"!



Ενώ κάποτε ήταν ένα μέρος στο οποίο φοβόντουσαν να βρεθούν ακόμα και οι πιο...
θαρραλέοι ταξιδιώτες, τώρα συρρέουν τουρίστες από όλο τον κόσμο

Κάτι σίγουρα ασυνήθιστο συμβαίνει στην περιοχή La Perla του Πουέρτο Ρίκο.

Η τοποθεσία όπου γυρίστηκε το βίντεο κλιπ για το απόλυτο χιτ του καλοκαιριού «Despacito», έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες.

Το La Perla είναι μία κακόφημη, φτωχική, ισπανική συνοικία που βρίσκεται σε μία απότομη πλαγιά ανάμεσα στο Old San Juan και τη θάλασσα.

Με το βίντεο που βρίσκεται μία ανάσα πριν γίνει το πιο δημοφιλές στην ιστορία του YouTube (2,9 δισεκατομμύρια επισκέψεις από τον Ιανουάριο, πλησιάζοντας το ρεκόρ των 2,98 δισεκατομμυρίων που κατέχει το "See You Again" του Wiz Khalifa), η συνοικία που κάποτε θεωρούνταν κακόφημη και μέρος προς αποφυγή, τώρα έχει γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για πολλούς τουρίστες.

Μία 28χρονη δασκάλα μέσης εκπαίδευσης από τη Βόρεια Καρολίνα αποφάσισε να επισκεφτεί το μέρος ακριβώς επειδή σαγηνεύτηκε από το βίντεο κλιπ: «Έχω δει το βίντεο κλιπ πολλές φορές και ήξερα πού έπρεπε να πάω, τράβηξα πολλές φωτογραφίες, προσπάθησα να χορέψω» δήλωσε χαρακτηριστικά η Jennifer Adams στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Ενώ κάποτε η La Perla ήταν ένα μέρος στο οποίο φοβόντουσαν να βρεθούν ακόμα και οι πιο θαρραλέοι ταξιδιώτες, τώρα τουρίστες από όλον τον κόσμο συρρέουν στα στενά δρομάκια με τα χαρακτηριστικά χρωματιστά σπίτια. Οι περισσότεροι ψάχνουν για το «Despacito»... Ψάχνουν για τα βράχια που βλέπουν στη θάλασσα, όταν η κάμερα δείχνει τον Fonsi να τραγουδάει, ψάχνουν το θαλάσσιο τείχος, όπου περπατά η πρώην Miss Universe, Zuleyka Rivera, ψάχνουν τη μικρή πλατεία όπου οι άντρες παίζουν ντόμινο...

Ο Fonsi, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του για την τεράστια επιτυχία που έχει κάνει το ισπανόφωνο τραγούδι του, υποστήριξε: «Η γλώσσα δεν έχει σημασία» και συμπλήρωσε: «Αυτό που είναι σημαντικό είναι η "γεύση" που δίνεις, ο ρυθμός, η μουσική». 

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!