tromaktiko: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου U23 - Στην κορυφή Φιλάι, Καραλής

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου U23 - Στην κορυφή Φιλάι, Καραλής



Της Μαρίας Καραντώνη
Έντονο ηλειακό χρώμα είχε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων Ανδρών και Φυναικών, που διεξήχθη το...
Σαββατοκύριακο στο Αλκαζάρ της Λάρισας, καθώς δυο δικά μας παιδιά έπιασαν κορυφή.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Φιλάι με χρόνο 9.32.54 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 3000μ. με φυσικά εμπόδια. Μάλιστα, ο Ηλείος αθλητής αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο fb: «Τέλος σεζόν με πρώτη θέση στα 3000μ. με φυσικά εμπόδια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών. Ευχαριστημένος από τη χρονιά αλλά όχι ικανοποιημένος. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Ψαρομιχάλη για όλη τη στήριξη που μου έχει προσφέρει φέτος, παρόλο την χιλιομετρική απόσταση που υπάρχει. Επόσης θέλω να ευχαριστήσω την αρχηγό του τμήματος κ. Στέλλα Νικολαϊδου για την πολύτιμη βοήθειά της και το σύλλογό μου, Ολυμπιακό Πειραιώς».

Παράλληλα, ο «συνήθης» ύποπτος Εμμανουήλ Καραλής προσέθεσε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο παλμαρέ του, αφού αναδείχθηκε νικητής στο επί κοντώ, όμως, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στάθηκε άτυχος, αφού έσπασε το κοντάρι του στην τρίτη του προσπάθεια στα 5,25 μέτρα.

Ο αθλητής  πέρασε τελικά τα 5,25 μ., στο τρίτο επαναληπτικό άλμα, όμως, στη συνέχεια απέτυχε στα 5,45 μέτρα. Ο νεαρός αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου πλέον ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μία μοναδική εμπειρία. Στη δεύτερη θέση με 5,20 μ. βρέθηκε ο Νίκος Νερέντζης και στην τρίτη ο Πέτρος Χατζίου με 5,10 μέτρα.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!