tromaktiko: Τι κάνεις όταν ξαφνικά μαθαίνεις ότι η σχέση σου μαζί της έχει ημερομηνία λήξης

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Τι κάνεις όταν ξαφνικά μαθαίνεις ότι η σχέση σου μαζί της έχει ημερομηνία λήξης



Την κοίταξες, σε κοίταξε κι αυτό ήταν. Από την ημέρα εκείνη είστε αχώριστοι. Τα ραντεβού μαζί της είναι απίθανα, το σεξ απολαυστικό και η...
σχέση σας, αν και μετρά μόλις μερικές εβδομάδες φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Και ξαφνικά, σου ξεφουρνίζει το εξής: «Α ξέχασα να σου πω, στο τέλος του μήνα φεύγω από την πόλη/χώρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Α, και δεν θα επιστρέψω».

Λιποθύμησες; Ήρθε η ώρα να συνέλθεις. Υπάρχουν κάποια πραγματάκια που πρέπει να συζητήσουμε εμείς οι δύο, θλιμμένο αγόρι...

Πρώτον, πριν τα βάψεις μαύρα για το κορίτσι των ονείρων σου, που χάνεις και μαζί την τέλεια σχέση σας που είχε την προοπτική να γίνει μακροχρόνια, να σου πούμε πως άλλοι άντρες θα σχημάτιζαν ουρές σαν αυτές στην τράπεζα κάθε τέλος του μήνα για να περάσουν μια ερωτική περιπέτεια μαζί της, που θα έχουν να θυμούνται στα γεράματά τους. Εξάλλου, το casual σεξ και η περιστασιακή σχέση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν άντρα, ακόμη και τους κεραυνοβολημένους σαν κι εσένα.

Δεύτερον, ναι ok σου είπε ψέματα και δεν ήταν ξεκάθαρη μαζί σου από την αρχή για τις προθέσεις της. Δικό της φάουλ, παραδεχόμαστε. Όπως δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε τον φόβο που ίσως είχε ότι αν σου ανέφερε εξαρχής την ημερομηνία λήξης στη σχέση σας, εσύ μπορεί να της έριχνες άκυρο γιατί φωνάζεις από μακριά ότι είσαι σε φάση να βρεις ένα καλό κορίτσι να αράξεις. Τέτοιο κορίτσι όμως δεν είναι εκείνη ή πολύ απλά δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για εκείνη να γίνει. Το μόνο που ήθελε και θέλει από σένα, επειδή της αρέσεις και περνάει καλά, είναι να απολαύσετε όσο από κοινού χρόνο σας απομένει και να μοιραστείτε όσες περισσότερες διασκεδαστικές στιγμές μπορείτε από το κρεβάτι μέχρι το μπαρ.


Τρίτον, δεν υπάρχει λόγος να κλαις και να οδύρεσαι στους κολλητούς σου, πίνοντας το ένα σφηνάκι μετά το άλλο. Η κοπέλα αυτή δεν ήταν εκ των πραγμάτων ένα κορίτσι για σχέση. Η σκέψη αυτή ήταν μια δική σου φαντασίωση, που όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εξ αυτών δύσκολα γίνονται πραγματικότητα.

Γιατί το casual σεξ είναι συνέχεια στο αντρικό μυαλό

Συμπέρασμα: Δύο δρόμους έχει τη δεδομένη στιγμή η ζωή για σένα: Ο πρώτος είναι να συνεχίσει την περιστασιακή σχέση μαζί της μέχρι την ημέρα του αποχαιρετισμού και ο δεύτερος, να μαζέψεις τα κομμάτια σου, αφού την κατσαδιάσεις για την αλήθεια που σου απέκρυψε, αδιαφορώντας για τα συναισθήματά σου και να τη χωρίσεις.

Συμβουλή: Είναι προφανές ότι ήθελες κάτι παραπάνω απ' αυτό το κορίτσι που δυστυχώς ή ευτυχώς (όλα για κάποιο λόγο γίνονται, μην το ξεχνάς) δεν μπορείς να το πάρεις. Μπορείς όμως να αποκομίσεις κάτι άλλο από εκείνη. Μια όμορφη εμπειρία. Είτε το αποδέχεσαι, είτε όχι. Εσύ αποφασίζεις.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!