tromaktiko: Μοναδικό: Έφτιαξε σπίτι από 30.000 καλαμπόκια [video]

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Μοναδικό: Έφτιαξε σπίτι από 30.000 καλαμπόκια [video]



Μία ενδιαφέρουσα ασχολία βρήκε ένας αγροτης στην Βόρεια Κίνα, ο οποίος αποφάσισε να χτίσει...
ένα καλαμποκόσπιτο με 30.000 καλαμπόκια.

Χτίζοντας με καλαμπόκια ένα ολόκληρο σπιτάκι και χρησιμοποιώντας όσα απέμειναν για το  φράγμα που το περικλείει και την τεράστια πύλη, ο αγρότης κατάφερε να δημιουργήσει ένα κίτρινο έργο τέχνης στο λευκό, από το χιόνι, τοπίο.

Κι ενώ όλοι θα νόμιζαν πως τα καλαμπόκια είναι δικά του, ο ίδιος φαίνεται πως ξοδεύτηκε αρκετά για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα δίνοντας κάτι παραπάνω από 1.100 δολάρια.


«Έχτισα ένα παρόμοιο σε πιο μικρό πέρσι και έγινε viral. Φέτος αποφάσισα να δείξω στους τουρίστες τον παραδοσιακό τρόπο με τον οποίο ζουν οι άνθρωποι του Βορρά στην Κίνα.


Ο κύριος Λίου χρειάστηκε την βοήθεια ενός διακοσμητή για να φτιάξει αυτό το ιδιαίτερο σπίτι, ενώ για τα πρακτικά θέματα, το «χεράκι» τους έβαλαν 14 χωρικοί, οι οποίοι χρειάστηκαν ενάμιση μήνα για να το χτίσουν.

Μάλιστα για να βεβαιωθούν πως το σπίτι θα έχει ομοιόμορφο σχήμα, προσπάθησαν να δέσουν τα καλαμπόκια με συρματόπλεγμα χωρίς όμως να τα διαλύσουν.


Τέλος, ένα μικρό καλυβάκι κι ένα πηγάδι που κοσμούν τον χώρο «στολίστηκαν» κι αυτά με καλαμπόκι, προκαλώντας τον θαυμασμό των χρηστών των social media.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!