tromaktiko: Κάνε το gel μανικιούρ να κρατήσει ένα μήνα!

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Κάνε το gel μανικιούρ να κρατήσει ένα μήνα!



Είναι γνωστό ότι τώρα πια επιλέγεις gel μανικιούρ, επειδή το αποτέλεσμα κρατά περισσότερο...
Μετά, όμως, από τις δύο εβδομάδες, το βερνίκι αρχίζει να ανασηκώνεται στις γωνίες και να φθείρεται.

Θα σου δείξουμε πώς θα το κάνεις ακόμη πιο ανθεκτικό, για να κρατήσει περισσότερο χρονικό διάστημα μέχρι το επόμενο ραντεβού σου στην ειδικό.

Φρόντιζε τα πετσάκια

Κράτα σε καταστολή τη δράση, που έχουν τα πετσάκια στα νύχια σου. Με το ειδικό ξύλινο εργαλείο σπρώχνε τα προς την περιφέρεια των νυχιών σου. Μην ξεχνάς ποτέ ότι τα πετσάκια υποσκάπτουν το βερνίκι και μπορούν να το ανασηκώσουν, εάν δεν τα απομακρύνεις.

Χρησιμοποίησε καθημερινά λάδι

Φαντάζομαι ότι έχεις εντάξει στην καθημερινή ρουτίνα σου κάποια πράγματα, τα οποία δεν ξεχνάς. Απλά, θα προσθέσεις άλλο ένα, την περιποίηση της επιδερμίδας των δακτύλων σου, με ένα ειδικό λάδι. Μην ξεχνάς ποτέ ότι ο λόγος, που το βερνίκι φθείρεται, είναι η ξηρότητα.

Να προσέχεις τα νύχια σου

Ακόμη και εαν πιστεύεις ότι τα νύχια σου αγγίζουν την τελειότητα, μικροσκοπικές φθορές μπορούν να εξελιχθούν και να αποβούν καταστροφικές. Μην ξεκολάς με τα νύχια σου ετικέτες από συσκευασίες, μην ξύνεις ακαθαρσίες, μην ανοίγεις τενεκεδάκια και… μην ξεχνάς ότι τα νύχια σου δεν είναι εργαλεία.

Ελαχιστοποίησε την έκθεσή τους στο ζεστό νερό

Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις καλύτερη δουλειά από αυτή, που θα σου προσφέρει το πλυντήριο. Το ζεστό νερό μπορεί να εισχωρήσει κάτω από το βερνίκι και να ξεκινήσει έτσι η φθορά και το ξεφλούδισμα. Επίσης, μην αγγίζεις το σφουγγάρι ή - ακόμη χειρότερα - το συρμάτινο σφουγγάρι, χωρίς να φοράς γάντια.

Δώσε νέα λάμψη

Μπορείς να δώσεις νέα πνοή και στο gel μανικιούρ. Εάν δεις ότι το βερνίκι και το χρώμα χάνει τη ζωντάνια του ή νιώθεις μικροπροβλήματα στις άκρες των νυχιών, ένα νέο ολοκαίνουριο στρώμα από topcoat θα επαναφέρει τη λάμψη στα νύχια σου.

Κάνε αναστροφή....

Εάν έχουν περάσει αρκετές ημέρες, τα νύχια σου έχουν μεγαλώσει και δημιουργείται κενό στη ρίζα τους, σου έχουμε τη λύση. Επίλεξε ένα βερνίκι 2 τόνους πιο σκούρο ή πιο ανοικτό, ανάλογα την απόχρωση βάσης, και με ένα λεπτό πινέλο δημιούργησε μικρά ημικύκλια στην άδεια περιοχή. Εάν σου αρέσουν και οι αντιθέσεις στην υφή, μπορείς να δοκιμάσεις ματ βάση με βερνίκι glitter στη ρίζα των νυχιών.

Να θυμάσαι:

Δεν υπάρχουν κανόνες ! Παίζε και μεταμόρφωσε τα νύχια σου, κάνοντάς τα ολοκαίνουρια!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!