tromaktiko: Γιατί ο Πρίγκιπας William ασχολείται πάντα με τον George και ποτέ με τη Charlotte;

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Γιατί ο Πρίγκιπας William ασχολείται πάντα με τον George και ποτέ με τη Charlotte;



Mάλλον είχες αναρωτηθεί και εσύ...


Η αλήθεια είναι ότι το Βασιλικό Πρωτόκολλο και όλα αυτά τα ξένα προς εμάς έθιμα, είναι άκρως γοητευτικά και φυσικά δε χορταίνουμε να μαθαίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια λοιπόν αποτελούν και οι εμφανίσεις του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton και κυρίως η συμπεριφορά τους προς τα παιδιά.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί ο William ασχολείται πάντα με τον George ενώ η Kate με τη Charlotte. Και μιας και η απορία εκφράστηκε, βρέθηκαν πολλοί για να τη λύσουν: «Η κίνηση αυτή δείχνει ότι ο William και η Kate είναι πολύ παραδοσιακοί γονείς. Το αγόρι θα πρέπει να είναι κοντά στον πατέρα, ώστε να πάρει από εκείνον αξίες και συμπεριφορές, οι οποίες θα του χρησιμεύσουν όταν μεγαλώσει. Αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και με την μητέρα και το κορίτσι».

Επιπλέον, το πριγκιπικό ζεύγος δίνει τεράστια σημασία στη σχέση πατέρα-γιου αλλά και σε αυτή μάνας-κόρης ενώ υπάρχει και η άποψη ότι η Charlotte είναι πιο κοντά στην Kate γιατί είναι η μικρούλα της υπόθεσης.


Πάντως, πολλοί περιμένουν με ενδιαφέρον την έλευση του τρίτου μωρού, καθώς οι ισορροπίες θα αλλάξουν εντελώς.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!