tromaktiko: Πάτρα: Μπαράζ επιθέσεων με λεμόνια κατά λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ - Λαχτάρησαν οι επιβάτες

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Πάτρα: Μπαράζ επιθέσεων με λεμόνια κατά λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ - Λαχτάρησαν οι επιβάτες



Νέο μπαράζ επιθέσεων κατά λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας...
μετά από αρκετό καιρό, σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες.

Ειδικότερα, στο στόχαστρο αγνώστων μπήκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, του Σαββάτου αλλά και χθες Κυριακή λεωφορεία της γραμμής Νο 2, στην οδό Σκύρου, στην περιοχή κάτω από τα ΤΕΙ.

Οι άγνωστοι επιτίθενται στα λεωφορεία πετώντας λεμόνια. Μάλιστα χθες το βράδυ ακινητοποιήθηκε το λεωφορείο, ενώ λαχτάρησαν οι επιβάτες που ήταν μέσα.

Οι επιθέσεις, πραγματοποιούνται μεταξύ 09.00 και 09.15 το βράδυ και οι άγνωστοι εφορμούν από πυλωτές πολυκατοικιών και ένα χωράφι που βρίσκεται σε εκείνο το σημείο, το οποίο –σημειωτέον- είναι σκοτεινό, με ελλιπή φωτισμό, με αποτέλεσμα να μην έχουν γίνει μέχρι τώρα αντιληπτοί.



Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ θα καταθέσει έγγραφη αναφορά κατά παντός υπευθύνου στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, στην Αστυνομική Διεύθυνση αλλά και το Δήμο Πατρέων, προκειμένου να διερευνηθούν τα περιστατικά και να βρεθούν οι δράστες, καθώς εκτός από τυχόν ζημιές που μπορεί να σημειωθούν στα λεωφορεία, κινδυνεύει και η ζωή των επιβατών, κυρίως μαθητών λόγω της ώρας που σημειώνονται τα περιστατικά, από την πρόκληση κάποιου ατυχήματος.

Σημειώνεται ότι και παλαιότερα είχαν σημειωθεί ανάλογες επιθέσεις σε λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, στις περιοχές των Δεμενίκων, της Οβρυάς και της Περιβόλας. Για λίγο καιρό είχε σταματήσει αυτή η «μόδα», μέχρι που επανήλθε από το βράδυ της Παρασκευής.
Πηγhttp://patrastimes.gr/home-page-slider/πάτραμπαράζ-επιθέσεων-με-λεμόνια-κατ/ή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!