tromaktiko: Άφησε γενειάδα και άλλαξε η ζωή του!

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Άφησε γενειάδα και άλλαξε η ζωή του!



Από την Νικολέτα Μακρή
Ακούγεται υπερβολικό να πούμε ότι το...
μεγάλωμα μιας γενειάδας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, αλλά για τον Gwilym Pugh, είναι η αλήθεια.

Όταν ήταν 21 ετών, ο Pugh ίδρυσε μια ασφαλιστική εταιρεία και δούλευε από το σπίτι του. Ενώ η δουλειά του πήγαινε καλά, ο καθιστικός τρόπος ζωής (που συντέθηκε και από ένα προβληματικό γόνατο) τον έκανε να ζυγίζει 127 κιλά.

«Εκείνη την εποχή ήμουν αρκετά υπέρβαρος, εργαζόμουν 12 ώρες την ημέρα, υπέφερα από τραυματισμούς που σήμαινε ότι δεν μπορούσα να γυμναστώ καθόλου», θυμάται σήμερα ο 33χρονος. «Η επιχείρηση ήταν εντάξει, αλλά αποφάσισα ότι έπρεπε να βάλω τη ζωή μου σε τάξη και ήθελα να γίνω και πάλι υγιής». Την ίδια εποχή ξεκίνησε μια folk μπάντα με τους φίλους τoυ. Και τι κάνεις όταν ξεκινάς μια τέτοια μπάντα; Αφήνεις μούσι! Δεν ήταν τόσο πρόταση από τον κουρέα του, όσο μια φιλική συμβουλή. «Μου είπε ότι αν έπαιζα κιθάρα σε μια folk μπάντα, έπρεπε να έχω μια γενειάδα».



Η γενειάδα και η δέσμευση να φτιάξει τη διατροφή του άρχισαν να μεταμορφώνουν το σώμα του Pugh. Αλλά το πράγμα που βοήθησε πραγματικά την επιτυχή απώλεια βάρους του, ήταν να σταματήσει τη δουλειά γραφείου. «Ήταν το καλύτερο πράγμα για την υγεία μου καθώς σταμάτησα να κάθομαι για 9-10 ώρες την ημέρα». Ο Pugh εκτιμά ότι του πήρε μεταξύ 4-5 χρόνια για να χάσει σταδιακά το βάρος. Παρακολουθεί τώρα τα βήματά του για να εξασφαλίσει ότι παραμένει σε φόρμα.




Ο Pugh ασχολήθηκε με το Instagram αφού έχασε τα επιπλέον κιλά και αυτή η απόφαση ήταν που καθόρισε τη νέα του ζωή. «Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Instagram ως τρόπο κοινωνικής δικτύωσης για να αυξήσω το προφίλ μου και αυτό του συγκροτήματος», εξήγησε. «Ήταν εκεί που με εντόπισαν και λίγο μετά επιλέχτηκα για να είμαι το πρόσωπο της συλλογής μόδας του Nathan Palmer το 2015 – κάτι που μου έδωσε μια τεράστια ώθηση στην αυτοπεποίθηση μου. Πριν από αυτό, ήμουν αρκετά ντροπαλός».



Από εκεί, τα πράγματα κλιμακώθηκαν γρήγορα και ώθησαν τον Pugh σε μια επιτυχημένη καριέρα μοντέλου. Τώρα έχει υπογράψει σε ένα κορυφαίο πρακτορείο του Λονδίνου, το AMCK Models και η γενειάδα του είναι τόσο εντυπωσιακή που παρουσιάστηκε στο βιβλίο 100 Beards. Ένα από τα νεότερα του projects είναι να συνεργαστεί ως πρεσβευτής για το εμπορικό σήμα του David Beckham, House 99.

Εκτός από το modeling, ο Pugh είναι επίσης ένας επίδοξος φωτογράφος. Γνωρίστε τις δουλειές του ως μοντέλο και τις φωτογραφικές περιπέτειές του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!