tromaktiko: Αυτή είναι η βραβευμένη και πιο δημοφιλής οικογένεια ψαροταβέρνα στη Νέα Ιωνία που έχει γίνει πόλος έλξης για εκατοντάδες θαμώνες

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Αυτή είναι η βραβευμένη και πιο δημοφιλής οικογένεια ψαροταβέρνα στη Νέα Ιωνία που έχει γίνει πόλος έλξης για εκατοντάδες θαμώνες



Όταν μια οικογενειακή επιχείρηση μπορεί να κατακτήσει εκατοντάδες πιστούς πελάτες με τα υπέροχα πιάτα της μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αποκτώντας τεράστια φήμη σε όλη την Αττική...
Από τον Οκτώβριο του 2000 που έκανε την είσοδό του στη γαστριμαργική Αθήνα έως σήμερα ο Καραβίδας θεωρείται σταθερή επιλογή των ψαροφαγάδων της πρωτεύουσας. Η ψαροταβέρνα του Σπύρου Καραβίδα ξεχωρίζει για τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που επιλέγει, καθώς και τη μοναδική ψαρόσουπα που θεωρείται η σπεσιαλιτέ του καταστήματος. Εδώ θα απολαύσετε το σαρακοστιανό μενού με όστρακα, θαλασσινά, ψαρομεζέδες, κ.α. που μυρίζουν θάλασσα.


Το μεζεδοπωλείο-ψαροταβέρνα Καραβίδας δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2000. Ο Σπύρος Καραβίδας, μετά από θητεία πολλών χρόνων σε ψαροταβέρνες, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του φιλόξενο στέκι των ψαροφαγάδων της Αθήνας.

Το μαγαζί γρήγορα απέκτησε τεράστια φήμη για το φρέσκο ψάρι, τα εξαίσια θαλασσινά και τη μοναδική ψαρόσουπα που τόσο γοήτευσε τον γευσικριτικό Πάνο Γεραμάνη, ο οποίος σε κριτική του στα Νέα έγραψε πως “όταν την γευτεί κανείς θα πρέπει να αντισταθεί στον πειρασμό της δεύτερης μερίδας”.


Ο έμπειρος σεφ Βασίλης Ανδριόπουλος επιμελείται την κουζίνα και φροντίζει για την απόλαυσή σας.

Ο Καραβίδας -όνομα και πράγμα (σύμφωνα με το Αθηνόραμα)- έχει τις ρίζες του στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, απ’ όπου προέρχεται και το εκλεκτό του τσίπουρο, που ενθουσίασε τις appetit-ικές της Καθημερινής.


Η ποιότητα των υλικών και η εξυπηρέτηση των πελατών φέρουν την εγγύηση των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, την κυρία Ειρήνη και τους γιους της Κώστα, Δημήτρη και Νίκο.

Βραβεία από παντού για τον ξακουστό Καραβίδα
Η πιο πρόσφατη διάκριση, είναι αυτή που ήρθε από τον θεσμό Best Greek Food Awards, όπου η ψαροταβέρνα "Καραβίδας" βγήκε ως η κορυφαία και πιο δημοφιλής σύμφωνα με τις κριτικές των ίδιων των πελατών. Μια βράβευση που ήρθε να επισφραγίσει τις παλαιότερες από το δημοφιλές Tripadvisor αλλά και άλλες μηχανές αναζήτησης στον χώρο της εστίασης.



Περιοχή: Νέα Ιωνία Αττικής
Διεύθυνση: Δεμιρδεσίου 89, 142 33
Τηλ.: 210 27 14 585
Delivery: ΟΧΙ
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή 5.00 μ.μ. – 1.00 π.μ.
Σάββατο: 12.00 μ.μ. – 1.00 π.μ.
Κυριακή: 12.00 μ.μ. – 6.00 μ.μ.
Κατηγορία βράβευσης 2018: ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!