tromaktiko: Κίτρινο: Πώς θα φορέσετε τη νέα χρωματική τάση του καλοκαιριού;

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Κίτρινο: Πώς θα φορέσετε τη νέα χρωματική τάση του καλοκαιριού;



Τα χρώματα που κυριαρχούν στην μόδα φέτος το καλοκαίρι είναι το μοβ της λεβάντας και το ροζ παστέλ... Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνιση του ένα νέο χρώμα που έχει κλέψει τόσο τις εντυπώσεις όσο και τις καρδιές όλων των fashionistas. Κάντε μία εξερεύνηση τόσο στην δική σας όσο και στην ντουλάπα της μητέρας ή της γιαγιάς σας και πολύ πιθανόν να βρείτε κομμάτια σε αποχρώσεις του κίτρινου. Συγκεκριμένα, το βαθύ κίτρινο του χρυσού και το παστέλ έχουν έρθει για να μείνουν και να προσθέσουν λίγο φως και χαρά στα σύνολα μας. Σχεδόν σε κάθε πολιτισμό το κίτρινο, αντιπροσωπεύει τη χαρά, την ευτυχία, τον ήλιο, το καλοκαίρι και την ζεστασιά. Είναι επίσης το κύριο χρώμα της αισιοδοξίας, της φώτισης και της δημιουργικότητας. Επιλέξτε φορέματα, αξεσουάρ, παπούτσια ή πουκάμισα σε αυτές τις αποχρώσεις και θα δείτε την διάθεση σας να αλλάζει, αλλά και να γεμίζετε ενέργεια.

Οι γυναίκες αγαπάμε πολύ τα φορέματα κάθε εποχή του χρόνου, αλλά ειδικά το καλοκαίρι είναι μία πολύ εύκολη λύση. Επιλέξτε ένα wrap, μίνι φόρεμα σε αποχρώσεις του κίτρινου και συνδυάστε το με statement σκουλαρίκια σε γήινες αποχρώσεις. Το look σας θα φανεί ολοκληρωμένο και πολύ κομψό.



Εκτός από τις street style εμφανίσεις, το καλοκαίρι είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές και με τις εμφανίσεις μας στην παραλία. Ένα ολόσωμο jumpsuit με λευκές και κίτρινες ρίγες θα σας προσφέρει έναν πολύ θηλυκό και 50's αέρα.



Τι γίνεται αν ενωθούν το κατ'εξοχήν καλοκαιρινό ύφασμα και το Ιt colour της εποχής; Επιλέξτε ένα ψηλόμεσο σορτς, από λινό ύφασμα σε κίτρινη παστέλ απόχρωση και συνδυάστε το με ένα λευκό πουκάμισο στο ίδιο ύφασμα.



Εκτός από τις έντονες αποχρώσεις, οι τάσεις φέτος προτάσσουν και ξεχωριστούς συνδυασμούς. Μπορεί να είστε αρκετά προσεκτικές με τον τρόπο που συνδυάζετε τα χρώματα στην εμφάνιση σας, ωστόσο κάποιες φορές καλό είναι να τολμάτε το διαφορετικό. Συνδυάστε διαφορετικές αποχρώσεις του κίτρινου, όπως το παστέλ και το έντονο χρώμα για να δημιουργήσετε ένα αρμονικό look.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!