tromaktiko: Κάιπερς: «Προτιμώ να παίξω πόλο παρά να πάω στην ΑΕΚ»

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Κάιπερς: «Προτιμώ να παίξω πόλο παρά να πάω στην ΑΕΚ»



Ένα νέο επεισόδιο στο σίριαλ με τον Ούγκο Κάιπερς και τον επόμενο σταθμό της...
καριέρας του έρχεται να προστεθεί έπειτα από εβδομάδες.

Ο αθλητικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης είχε τονίσει στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου τεχνικού της κρητικής ομάδας, Νίκκι Παπαβασιλείου, πως η συμφωνία με την ΑΕΚ για τον 21χρονο στράικερ θα χαλάσει μόνο εφόσον αποφασίσουν οι πρωταθλητές Ελλάδος.

«Η συμφωνία θα χαλάσει μόνο αν η ΑΕΚ κάνει πίσω. Για εμάς έχει τελειώσει το θέμα. Το μέλλον του παίκτη εξαρτάται από εκείνον», είχε πει χαρακτηριστικά ο παράγοντας του Εργοτέλη.

Έτσι, μολονότι έχει περάσει αρκετός καιρός οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο Εργοτέλης εξακολουθεί να τηρεί όσα συμφώνησε με την ΑΕΚ, ενώ το ποσό που καταβλήθηκε και υπολογίζεται στις 300.000 ευρώ δεν έχει επιστραφεί στους «κιτρινόμαυρους».

Η πλευρά του Βέλγου επιθετικού θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο ασκείται πίεση στον Κάιπερς προκειμένου ο τελευταίος, να συνεχίσει στην ΑΕΚ, αφού αυτή είναι η επιθυμία της ομάδας του με αποτέλεσμα το θέμα να μην κλείνει!

Ο δεύτερος σκόρερ της περυσινής Football League μίλησε στο gazzetta.grγια το μέλλον του επαναλαμβάνοντας πως ότι και αν γίνει δεν πρόκειται ποτέ να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Μάλιστα εξέφρασε την συμπάθεια του για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό!

«Το έχω πει και θα το ξαναπώ πως δεν πρόκειται να παίξω ποτέ για την ΑΕΚ ό,τι και αν συμβεί. Είναι όχι μόνο 100% σίγουρο αλλά 500% αυτό! Προτιμώ να παίξω πόλο, παρά να πάω στην ΑΕΚ.

Είχα από την αρχή μια περίεργη διαίσθηση και είμαι χαρούμενος που δεν συμφώνησα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Νιώθω συμπάθεια για τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αισθάνομαι το ίδιο για την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως ότι και αν γίνει, αφορά την συμφωνία του Εργοτέλη με την ΑΕΚ και δεν έχω δώσει, ούτε θα δώσω ποτέ την συγκατάθεση μου για να να ενεργοποιηθεί».
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!