tromaktiko: Συνελήφθη 59χρονος για τη δολοφονία της 38χρονης Τόνιας Ζόεβα

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Συνελήφθη 59χρονος για τη δολοφονία της 38χρονης Τόνιας Ζόεβα



Συνελήφθη 59χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της 38χρονης Τόνιας Ζόεβα η οποία είχε εξαφανιστεί στις 11 Μαΐου...

Μετά τα στοιχεία που προέκυψαν από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 59χρονο Ρεθυμνιώτη από τον ανακριτή Ρεθύμνου.

Για τη σύλληψη του πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επισήμως γίνεται πρώτη φορά αναφορά για δολοφονία της 38χρονης ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του και στο αυτοκίνητο του έχει εντοπιστεί αίμα το οποίο τακτοποιήθηκε και ανήκει στην άτυχη 38χρονη

Το ιστορικό

Η 38χρονη Τόνια Ζόεβα αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαΐου, με την εξαφάνιση της μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού να δηλώνεται στην αστυνομία από το Σύριο σύντροφό της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες σε τηλεοπτική εκπομπή, η νεαρή μητέρα, το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε πήγε για μπάνιο με μία φίλη της. Εκεί τη συνάντησε ο Έλληνας που τη φιλοξενούσε στο χωριό Χουμέρι Ρεθύμνου και κατέληξαν μαζί στο σπίτι του. Στις φίλες της ισχυρίστηκε πως του ζήτησε να τη μεταφέρει στο Ρέθυμνο για να πάει σπίτι ενός Σύριου με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέσεις.

Η γυναίκα με την οποία η 38χρονη αγνοούμενη πήγε στην παραλία, δύο μέρες αργότερα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά μάταια. Άρχισε να ανησυχεί και οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν όταν την κάλεσε η ανήλικη κόρη της που ζει στο εξωτερικό. Η μικρή που ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της, μιλούσε κάθε μέρα μαζί της στο τηλέφωνο και ανησυχούσε που δεν μπορούσε να την βρει. Και τα δύο τηλέφωνα της Τόνιας, ήταν απενεργοποιημένα.


Δεν έχει εντοπιστεί η σωρός της

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας αλλά και της ΕΜΑΚ η σωρός της άτυχης 38χρονης δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Αυτό που περιμένουν οι αστυνομικοί είναι να «ανοίξουν« στόματα και να αποκαλυφθεί το σημείο.Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος κατηγορούμενος δεν έχει παραδεχτεί το παραμικρό.Όπως και προανακριτικά έτσι και τώρα ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει το παραμικρό.

Το δελτίο της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη

Συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση, στο Ρέθυμνο

Η πολύμηνη συνδυαστική και μεθοδευμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, είχαν ως αποτέλεσμα την σύλληψη 59χρονου ημεδαπού που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση.
Ειδικότερα συνελήφθη, χθες (13.09.2018) το απόγευμα στο Ρέθυμνο 59χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Ρεθύμνου για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε βάρος 38χρονης αλλοδαπής η οποία είχε εξαφανιστεί την 11.05.2018 από περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου.
Για τη σύλληψη του πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Ρεθύμνου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!