tromaktiko: Για αυτούς που ονερεύονται την Ελλάδα χωρίς ΔΥ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Για αυτούς που ονερεύονται την Ελλάδα χωρίς ΔΥ



Ας φανταστούμε ορισμένα ωραία παραδείγματα για το τι θα ίσχυε εάν δεν υπήρχαν δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα:

1.Οι ΔΟΥ που θα είχαν μετονομασθεί σε ΙΟΥ (Ιδιωτική Οικονομική Υπηρεσία) θα εξυπηρετούσαν άμεσα τους πολίτες.
Τα εκκαθαριστικά σημειώματα θα έφθαναν άμεσα στο σπίτι του καθενός και θα ήταν άμεσα απαιτητά. Σε περίπτωση καθυστέρησης, άμεσα οι υπάλληλοι των ΙΟΥ θα δήμευαν την περιουσία των οφειλετών και το σύστημα θα λειτουργούσε τέλεια.

2. Στα ιδιωτικά νοσοκομεία, όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό άμεσα θα έδινε τις πρώτες βοήθειες στους ασθενείς πολίτες και άμεσα η ιατρική φροντίδα θα κοστολογούνταν και θα έπρεπε άμεσα να καταβληθεί από τον ασθενή (και όχι μετά από μήνες ή ποτέ από τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς). Σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής τότε: α) ο ασθενής άμεσα πετιέται στον δρόμο (όπως Αμερική) ή β)οι πόρτες του νοσοκομείου θα είναι πάντα κλειστές για αυτόν.

3. Τα ιδιωτικά σχολεία θα είχαν άριστες εγκαταστάσεις και οι δάσκαλοι και καθηγητές (με την απειλή της απόλυσης) θα πρόσφεραν τα καλύτερα, με αποτέλεσμα να έχουμε το καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα σε όλο τον κόσμο (για όσους τα έχουν). Όσοι δεν έχουν χρήματα δεν χρειάζεται να σπουδάσουν γιατί τι να κάνει ο μελλοντικός εργάτης τις σπουδές;

4. Οι έλεγχοι των τροφίμων που θα διοργανώνονταν από τον ΙΕΦΕΤ (Ιδιωτικό Ενιαίο Φορέα Τροφίμων) που θα ήταν μία χορηγία του Συνδέσμου Βιομηχάνων Τροφίμων, θα διαπίστωναν ότι για αυτούς τους πολίτες και πολύ καλά είναι τα τρόφιμα που τους δίνουμε.

5. Οι επιδοτήσεις στην γεωργία που θα δίνονταν από το ΙΥΠΑΑΤ (Ιδιωτικό Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων) θα διαπίστωνε ότι τι τις θέλουν τις επιδοτήσεις οι αγρότες;

Και άλλα τέτοια ωραία.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!