tromaktiko: ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ 'Η ΑΠΑΤΗ ?

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ 'Η ΑΠΑΤΗ ?




Παρακολουθούμε τώρα τελευταία διαφήμιση μιας συσκευής εξοικονόμησης ενέργειας.Ας βγεί κάποιος υπεύθυνος από τις εταιρείες που πωλούν την συσκευή αυτή να μας γνωρίσει τεκμηριωμένα κατά πόσο είναι αλήθεια και μειώνει την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος. Θέλετε να ζημιώσουμε την Δ.Ε.Η. και να χάσουν υπάλληλοι την δουλειά τους?

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης ζούμε και υπάρχουν ελληνικές οικογένειες που με 50-70 € (τόσο περίπου αξίζει η συσκευή αυτή) τα έχουν ανάγκη αυτά τα χρήματα.

Γιατί μέχρι και ο γνωστός τηλεοπτικός σταθμός την πρόβαλλε που μάλλον γελάστηκε και σίγουρα έχει επηρεάσει αρκετά νοικοκυριά.
Η συσκευή διαφημίζεται στο site http://www.oikonomia-revmatos.gr/
Έψαξα στο διαδίκτυο και υπάρχουν εξηγήσεις ειδικών ηλεκτρολόγων μηχανικών όπως στο http://www.promitheasblog.com/2010/08/energy-economy.html http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=8578 και http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=45224
όπου και αναλύουν ότι ΔΕΝ υφίσταται μείωση του ρεύματος.
Αν μείτε στο γνωστό site ebay οι συσκευές αυτές κοστίζουν 6 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά και το μόνο που διαφέρει είναι η θήκη της συσκευής. Δεν παρέχουν καμία απολύτως οικονομία.
Συνοπτικά φάινεται πως η συσκευή είναι ένα παρά ωραίο διακοσμητικό πρίζας με LED. Δε θα δείς καμια διαφορά στην κατανάλωση (αν εξαιρέσεις κάτι mw που θα καταναλώνουν επιπλέον τα LED). Δεν είναι τυχαίο που βάζουν μεικτά φορτία και όχι ωμικά στα Show που διαφημίζουν το "ΚΟΝΟΜΙΖΕΡ". Έχουν γίνει ήδη καταγγελίες στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, αλλά τα αποτελέσματα αναμένονται.

Αν παρέχει στα αλήθεια οικονομία ρεύματος η συσκευή αυτή τότε δεν μένει τίποτε άλλο παρά όλοι μας και όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες να την τοποθετήσουμε για να βγούμε από την οικονομική κρίση.
Σε διαπιστώσεις που ήδη έγιναν από αρκετούς που αγόρασαν την συσκευή άφησαν να καίνε μόνον τα φώτα και την τηλεόραση για 4 ώρες ΧΩΡΙΣ και ΜΕ την συσκεύη και δεν διαπίστωσαν καμμία απολύτως οικονομία. Δοκιμάστε το και εσείς αν θέλετε.
Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας!!!

Με εκτίμηση
Ομάδα Αναγνωστών Κ.Ε.Σ.Α.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!