tromaktiko: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ




Ο Έλληνας συνταξιούχος ο τόσο αδικημένος όσο θέλουμε να λέμε είναι άμοιρος όλων των ευθυνών?
Αυτή την εποχή σε πολλούς ασφαλιστικούς φορείς πληρώνονται οι περιβόητες λουτροθεραπείες. Φέτος λόγω εντατικών ελέγχων πιάστηκαν αρκετοί εως πάρα πολλοί οι οποίοι μέσω μεσάζοντα κάνουν τα χαρτιά χωρίς να παρεβρεθουν στη λουτροπηγή και δίνοντας το αντίστοιχο κόμιστρο πηγαίνουν να πληρωθούν το επίδομα. Αντί λοιπόν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη ! διότι σε άλλη χώρα θα τους είχαν μπουζουριάσει μέσα και θα είχαν σίγουρα νομικές κυρώσεις αυτοί κάθονται και κάνουν φασαρία στο ταμείο ότι πρέπει να τους πληρώσει.
Έτυχα παρόν σε περιστατικό και το καταθέτω. Μάλιστα σε συζήτηση με κάποιον διπλανό μου που γνώριζε το θέμα κάπως καλύτερα μου είπε ότι αυτό το πράγμα γίνεται κατά κόρον εδώ και χρόνια και στην ουσιά ούτε το 20% δεν κάνει πραγματικά λουτροθεραπείες.
Αυτό είναι πραγματικη ασυδοσία σε μια κοινωνία. Να θεσπίζεται κάτι όμορφο για εναν ανθρωπο που εχει προβλημα αλλα και για τις λουτροπηγες για τις οποίες είναι παράγοντας επιβίωσης αλλα και περαιτέρω αξιοποίησης,και να γινεται καποιος πλαστογράφος, απατεώνας και οτι αλλο νομικα επισύρεται γιατί? για να βάλει στν τσέπη του 170 με 200 ευρώ αφού τόσο είναι η διαφορά.
Φταίτε και σεις λοιπόν "περήφανα γηρατειά" όπως λέει κάθε πρωι και ο Αυτιάς για την κατάντια αυτής της χώρας γιατί και σαν εργαζόμενοι δεν θα ήσασταν και οι ποιο σωστοί σε όλα, αλλά και τώρα να κάνετε τέτοια πράγματα?
Και μετά να ζητάτε από τους νέους να σας σέβονται? Σεβαστείτε εσείς πρώτα από όλα τον εαυτό σας και μην ξεφτιλίζεστε για 200 ευρώ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!