Όταν το καλαμπόκι κοστίζει 4πλάσιο από το σιτάρι...
Στην αλυσσίδα ΒΕΝΕΤΗ όταν ζητάς ένα μισόκιλο "REGULAR" ψωμί σου δίνουν το 300 γραμ και κάτι, ΒΕΝΕΤΙΚΟ (το λένε). Δεν ξέρω αν το σιτάλευρο της Βενετιάς αξίζει τα 20 λεπτά παραπάνω (δηλ 0,95 η φραντζόλα).
Όμως δεν μπορώ να δεχθώ ότι το καλαμποκάλευρο με το οποίο κάνουν το καλαμποκόψωμο έχει τετραπλάσια τιμή(σε σύγκρισε με το κανονικό αλέυρι σίτου),ώστε να πωλείται 4,20 ευρώ το κιλό.
Στην...
απόδειξη, το γράφουν Μπομπότα, και στη Γερμανική Κατοχή ήταν η φθηνή εναλλακτική λύση όταν εξαφανίσθηκε το σταρένιο ψωμί . Σήμερα με πια λογική μας την πουλάνε οι "Βενετσιάνοι" σαν είδος πολυτελείας?.
Αν ήταν ακριβότερο πρώτη ύλη, δεν θα τάιζαν τις κότες με καλαμπόκι.
Σωστά κύριοι της Προστασίας του καταναλωτή Επιτροπή ανταγωνισμού και λοιπά αρμόδια κοκόρια του Υπουργείου Παρ-Εμπορίου?
http://adena-gr.blogspot.com/