tromaktiko: Απάντηση στο Προστιμο για παράνομη στάθμευση - Καταγγελία

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση στο Προστιμο για παράνομη στάθμευση - Καταγγελία



Πολλοι από σας που απαντούν ότι καλά να πάθει ο καταγγέλων έχετε αναλογιστεί τα εξής:
Α) Γιατι ο συγκεκριμένος αστυνομικός έκρινε...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_9353.html) σκόπιμο να κόψει κλήση μόνο στο συγκεκριμένο όχημα ενώ σε ακτίνα 20 μέτρων υπήρχαν τουλάχιστον αλλες 7-8 παραβάσεις?? Ποιο ήταν το κριτήριο?? Ηταν τυχαίο? Τον εξοργίζουν μηχανάκια? Είχε ατύχημα με μηχανη?? Τι??
Β) Καποιοι λέτε να χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ. Δηλαδη τα ΜΜΕ μπορούν να σε πάνε ΠΑΝΤΟΥ??? Επίσης συμφέρει άμα έχεις το δικό σου μέσο να σπαταλάς ώρες εναλλάσοντας μέσα ώστε να φτάσεις στον προορισμό σου?? Η έχεις τα λεφτά κάθε μέρα να παίρνεις ταξι? Η το να περπατήσει που ανέφερε κάποιος.. τι μαλ....ια ηταν αυτή? Το σκέφτηκε πολύ ωρα?? Λες και όλοι δουλεουν 100 μέτρα από το σπίτι τους.
Γ) Αν όλοι οι οδηγοί μηχανών πάρκαραν σε κανονικές θέσεις αυτό δεν θα εξοργιζε τους οδηγούς αυτοκινήτων που θα είχαν τότε σαφώς λιγότερες θέσεις για παρκάρισμα και που πολλές φορές θα αντίκρυζαν μηχανές παρκαρισμένες να "ξοδεύουν" πολλα μέτρα πιθανού χώρου παρκαρίσματος?
Δ) Εσείς που κατακρίνετε τον συμπολίτη μας είστε Παναγίες Παρθένες?

Καταλήγωντας θέλω  να πώ ότι συμφωνώ ότι πάρκαρε παράνομα και ότι αυτό δεν το αλλάζει τίποτα. Αλλα εδώ που ζούμε.... ο μόνος τρόπος να επιβιώσουμε είναι να έχουμε κατανόηση και να ημαστε ευέλικτοι και ανεκτικοί σε ό,τι μπορούμε, και όχι να κατακρίνουμε μονόπλευρα τον συμπολίτη μας επειδή δεν μας έτυχε εμάς το παραπάνω ,γιατί πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι οδηγοί, μηχανων και αυτοκινήτων, παρκάρουν πολλές φορές παράνομα ανα βδομάδα (αμα ήμαστε πάρα πολύ τυπικοί στο ποιο παρκάρισμα είναι παράνομο), είτε επειδή αγνούν σημάνσεις, είτε επειδη ανεβαίνουν στο πεζοδρόμιο, είτε επειδη δεν τηρούν τις αποστάσεις απο φανάρια, γωνίες, στάσεις, γραμμές κτλ , κτλ.

Και μην μου πείτε ότι έχω αδικο.. γιατί μια ανασκόπηση των θέσεων που παρκάρατε την περασμένη βδομάδα η μια σύντομη βόλτα στην Αθήνα θα πείσουν ακόμα και τους πιο δυσπιστους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!