tromaktiko: Δεν τα φάγανε τα φράγκα οι δημόσιοι υπάλληλοι...

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Δεν τα φάγανε τα φράγκα οι δημόσιοι υπάλληλοι...



Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μια μεγάλη προσπάθεια σπίλωσης ολόκληρου του δημόσιου τομέα και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν θα με βρείτε σύμφωνο με τη γενικότερη νοοτροπία που έχει επικρατήσει στο δημόσιο τομέα.

Όμως, δεν είναι δυνατόν οποιοσδήποτε πολιτικός να δηλώνει ότι τα χρήματα τα φάγαμε όλοι μαζί; Δηλαδή όλο το πρόβλημα τις ελληνικής οικονομίας προέρχεται από τον δημόσιο υπάλληλο;
Και για να συνεχίσω ο Έλληνας δημόσιος υπάλληλος είναι ουσιαστικά υπεύθυνος για την οικονομική κρίση και την κατάρρευση της χώρας; Ευθύνη σίγουρα έχουν, αλλά την ελαχίστη.
Για παράδειγμα, δεν μπορώ να κατανοήσω πως όταν το κράτος έχει στην κατοχή του τον ΟΤΕ μέχρι πριν μερικά χρόνια σε μονοπώλιο αυτός είναι "ζημιογόνος" για το ελληνικό δημόσιο και μόλις ανοίγει η αγόρα των τηλεπικοινωνιών εμφανίζονται στην Ελλάδα 5 τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί κερδοφόροι. Κατα τη γνώμη μου αποτελεί μαγική διαχείριση οργανισμών! Διαιρέσαμε αυτό που είχε ένας οργανισμός σε πέντε τμήματα και από ζημιογόνος έγινε κερδοφόρος! Δεν είναι καταπληκτικό; Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν στο ελληνικό τομέα αρκετά! Όποιος έχει την ικανότητα και τη γνώση ας μας το εξηγήσει τουλάχιστον να μπορούμε να αντιληφθούμε τί γίνεται.
Η πραγματικότητα είναι ότι ο μέσος δημόσιος υπάλληλος δεν έφαγε! 'Η θα πω και το άλλο, έαν τελικά τα φάγανε οι δημόσιοι υπάλληλοι καλά κάνανε και θα έπρεπε να φάνε και άλλα για να αποκτήσουν μερικά ακόμα διαμερίσματα, όπως οι πολιτικοί μας!
"dgen" /p.p
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!