tromaktiko: Σχετικά με "Η απαράδεκτη πολιτική των καταστημάτων ΕΝΤΟΣ & οι τρομερές εκπτώσεις"

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με "Η απαράδεκτη πολιτική των καταστημάτων ΕΝΤΟΣ & οι τρομερές εκπτώσεις"



Σε συνέχεια του θέματος για το ΕΝΤΟΣ , το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι το κόστος των μεταφορικών δεν εξαρτάτε καθόλου από το βάρος ή τον όγκο του προϊόντος, που ίσως θα είχε κάποια λογική, αλλά από την τιμή του!!! Μιλάμε για απίστευτη κοροϊδία...

(http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/c_26.html)Εκτός αυτού, στην περίπτωση μου, είχαν πει ότι αν δεν πληρώσω τα μεταφορικά όχι μόνο θα έπρεπε να πάω να το πάρω από τις αποθήκες τους, αλλά θα έπρεπε να περιμένω ένα ολόκληρο εξάμηνο!... Όμως από τότε έχουν περάσει δύο χρόνια, και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να εξακολουθούν να εφαρμόζουν την ίδια τακτική τόσο καιρό. Όταν τους είχα πει ότι τελικά «δεν θα πάρω» κι ότι είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, είχα φανταστεί ότι αυτό θα έκαναν και οι περισσότεροι απ’ τους επόμενους υποψήφιους πελάτες τους, αλλά απ’ ότι φαίνεται υπάρχει μεγάλη ανοχή στον κόσμο και αυτό είναι λυπηρό. Το ότι «βρίσκουν και τα κάνουν» είναι βέβαιο και πρέπει να μας προβληματίζει.

Χωρίς να αναφέρω ονόματα, για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, υπάρχουν πολύ καλές προσφορές σε μικρότερα καταστήματα με ελληνικά έπιπλα άριστης ποιότητας (καμία σχέση με ΙΚΕΑ...) αρκεί να ψάξετε λίγο περισσότερο. Δυστυχώς, η απάτη έχει εξαπλωθεί τόσο πολύ στους «μεγάλους» που στο τέλος θα καταλήξουμε να επιλέγουμε αυτόν που διαφημίζεται λιγότερο.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!