tromaktiko: Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη



ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου, το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Εφοπλιστής-αίνιγμα» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον άνθρωπο-κλειδί στο σκάνδαλο των υποβρυχίων, που θα κληθεί για εξέταση από εισαγγελέα και Βουλή.
Διαβάστε πώς δύο εισαγγελείς έφεραν στοιχεία από τη Χάγη, τι εντολή έδωσε το Μαξίμου για έλεγχο στους στρατιωτικούς της αρμόδιας επιτροπής και γιατί αγνοείται η τύχη πορίσματος του ΣΔΟΕ για τα Ναυπηγεία. (Σελ. 3,16-17).

ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Τα πάντα γύρω από το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Πώς παίζεται το παιχνίδι των ισορροπιών από Παπανδρέου- Σαμαρά και τροϊκανούς και τι προσπαθεί να πετύχει η κυβέρνηση. (Σελ. 4-5).

ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ: Ο ιδιότυπος πόλεμος παρασκηνίου για την διαβόητη ηλεκτρονική συνταγογράφηση και τα ισχυρά συμφέροντα, με παράδοση στο εύκολο χρήμα από το Δημόσιο, που δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία για μια ακόμη μεγάλη μπίζνα με κρατικό χρήμα. (Σελ. 9).

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Εμφανίζεται σήμερα επί σκηνής στον ρόλο του δελφίνου! Δείτε την ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο οργανώνει την εμφάνιση του υπουργού Εσωτερικών και πώς κάποιοι προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ και το γενικότερο πολιτικό σκηνικό. (Σελ. 15).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δημοσκόπηση στη συμπρωτεύουσα καταδεικνύει ότι οι Θεσσαλονικείς προκρίνουν ως καταλληλότερη λύση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης μία Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και την κάνουν άρον άρον από όλα τα μεγάλα κόμματα. (Σελ. 18-19).

ΥΠΕΞ: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς, εν μέσω λιτότητας, η κυβέρνηση διπλασίασε προκλητικά τα μυστικά κονδύλια για την (εξ)αγορά ανθρώπων και μηχανισμών που θα προωθήσουν –υποτίθεται- τα εθνικά συμφέροντα. (Σελ.21). ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ αλλάζει την καθημερινότητα των Ελλήνων και η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π», με την ευθύνη της Καλλιόπης Λιώρα, Συμβούλου σε θέματα ασφάλισης, πρόνοιας, σύνταξης, απαντούν στα ερωτήματά σας.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Διαβάστε τη συνέντευξη του Γιώργου Κουμεντάκη, ο οποίος, λίγες ώρες πριν από τη συναυλία του στο Μέγαρο Μουσικής, αναλύει τη μουσική που γράφει ως μεσήλικας και την εικόνα μιας κοινωνίας που όλα γύρω νιώθει ότι την απειλούν. Ακόμα: Η διάσημη χορογράφος και χορεύτρια του φλαμέγκο Αίντα Γκομέζ ξανά στην Ελλάδα, η άγνωστη πτυχή του Γιάννη Μόραλη σε μια έκθεση με 120 αρχιτεκτονικές συνθέσεις και το ονειρικό ταξίδι του Ορφέα Περίδη μέσα από τις μελωδίες του νέου δίσκου του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!