tromaktiko: Λάρνακα: Προς εκτόνωση η κρίση στο λύκειο Βεργίνας

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Λάρνακα: Προς εκτόνωση η κρίση στο λύκειο Βεργίνας



Έχει ξεπεραστεί η κρίση που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα στο Λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα - ύστερα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Αραβόφωνων μαθητών του σχολείου - και σήμερα Δευτέρα το Λύκειο λειτουργεί ομαλά, σύμφωνα με παράγοντες του Λυκείου.
Όπως αναφέρεται, οι μαθητές που φοιτούν στο σχολείο είναι σήμερα παρόντες, εκτός των μαθητών της Β' Λυκείου που άρχισαν από σήμερα εβδομάδα εργασίας. Από τους αραβόφωνους μαθητές έχουν μεταβεί στο σχολείο οι 15 της Α' και Γ' τάξης ενώ οι 13 μαθητές της Β' τάξης βρίσκονται σε εβδομάδα εργασίας.

Στο Λύκειο Βεργίνας μετέβησαν το πρωί εκπρόσωποι της Παλαιστινιακής Αρχής, οι οποίοι συζήτησαν με τη Διεύθυνση του σχολείου και δήλωσαν τη στήριξη τους προς την ομαλή λειτουργία του σχολείου και την εξομάλυνση της κατάστασης.

Εξάλλου, συνεχίζουν την εργασία τους με τους μαθητές, τους καθηγητές και το Σύνδεσμο Γονέων του σχολείου, τα μέλη της Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης και του Παρατηρητηρίου για τη Σχολική Βία του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Λύκειο και άρχισαν δουλειά την περασμένη Παρασκευή.
philenews.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!