tromaktiko: Σώθηκε η Κέρκυρα

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Σώθηκε η Κέρκυρα



Οι Φαίακες θριάμβευσαν 2-0 εκτός έδρας του Αστέρα Τρίπολης και τον οδήγησαν στον γκρεμό του υποβιβασμού.


Το πιο αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής της στα σαλόναι της Super League πέτυχε η Κέρκυρα. Οι νησιώτες επικράτησαν στη Τρίπολη με 2-0 του τοπικού Αστέρα και τον βύθισαν στην …απελπισία, δυσκολεύοντας αφάνταστα την προσπάθεια των «κυανοκιτρίνων».

Οι γηπεδούχοι, πάντως, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, πλην όμως για ακόμη μια φορά έδειξαν τις γνωστές τους αδυναμίες.

Ευκαιρίες σαν κι αυτές που έχασε ο Ουντότζι στο 16’ και ο Μπαστία στο 56’ (με τον πρώτο να πλασάρει άστοχα  και τον Αργεντινό μέσο να μην μπορεί να νικήσει τον Κωνσταντόπουλο αν μη τι άλλο δεν μπορούν να χαθούν…

Στο δεύτερο μέρος μέσα σε έξι λεπτά, οι Φαίακες καθάρισαν το ματς

Αρχικά, ο Ντένις Επστάιν με πέναλτι στο 69’ και στη συνέχεια ο Καλαντζής με δυνατό σουτ στο 75’ (φέρει τεράστια ευθύνη ο Ντεγκρά), μετέτρεψαν σε διαδικαστικού χαρακτήρα τη συνέχεια.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης περνάει και η απόφαση του Κωνσταντινέα να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Ηλία Ιωάννου στη φάση του πέναλτι, χωρίς να φαίνεται πουθενά ότι ο επιθετικός της Κέρκυρας έχει υποπέσει σε κάποιο παράπτωμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 68’ Ιωάννου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 23’ Αρσενίεβιτς, 28’ Ουριμπάρι, 68’ Ντεγκρά - 33’ Δημήτρης Ιωάννου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Μαρσέλο (71’ Φρανκού), Καρέρα (46’ Φορτούνης), Ουντότζι (65’ Ροτζέριο), Αρσενίεβιτς, Παπάζογλου.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαζνόβ (58’ Καλαντζής), Γκουστάβο, Επστάιν (80’ Τσίγκας), Γραμμόζης, Ηλίας Ιωάννου, Μακρής (73’ Χαμπλ).

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!