tromaktiko: Gay γάμοι....

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Gay γάμοι....



Οσο και να προσπαθείτε να μας πείσετε για το αντίθετο η πραγματικότητα ειναι η εξής:
δεν ειστε και δεν θα γινετε ποτε αποδεκτοι οπως το εννοείτε εσεις,τελεια και παυλα....
Ναι,ο καθενας εχει το δικαιωμα να επιλεγει την ζωη της κραβατοκαμαρας του,ναι δεν ειναι υπανθρωπος αλλα μεχρις εκει.ΔΕΝ δεχομαι την νομιμοποιηση των γαμων σας,ΔΕΝ δεχομαι την υιοθετηση παιδιων απο εσας,ΔΕΝ θελω το παιδι μου να σας βλεπει καθημερινα ουτε φυσικα να ακολουθησει τον δρομο σας.Ειτε σας αρεσει ειτε οχι οι σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος δεν μπορει να παρουσιαζονται σαν κυριαρχη ταση,κατι που προσπαθειτε να παρουσιασετε με καθε τροπο.Και στο κατω κατω,οπως επικαλειστε το δικαιωμα της επιλογης σας ετσι και εγω επικαλουμαι το δικαιωμα να μην το δεχομαι στην οικογενεια και τον περιγυρο μου,γιατι σας φαινεται αδιανοητο???Και για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας οπως κανετε εσεις,οσο και να μην σας αρεσει να το ακουτε,ΔΕΝ ειστε φυσιολογικοι.Και καθε παρεκλιση απο το φυσιολογικο ειναι ανώμαλο.Αν εσεις επιλεγετε να το ονομαζετε "ιδιαιτεροτητα","
διαφορετικοτητα","εκκεντρικοτητα" ή οπως αλλιως θελετε να το γλυκανετε στα αυτια σας η ουσια ειναι μια:ειναι απλα ανωμαλη συμπεριφορα που αντιτιθεται τοσο στην φυση οσο και στην κοινωνικη δομη.Καταπιειτε το και προσπαθειστε να ζησετε την 'ιδιαιτεροτητα" σας πισω απο τις πορτες του σπιτιου σας,μην ζητατε ομως να σας ανοιξουμε και τα δικα μας.Δεν γινατε πληρως αποδεκτοι εδω και χιλιαδες χρονια και δεν θα γινετε για επισης πολλες χιλιαδες ακομα.Χωνεψτε το και φερθειτε με την αναλογη αξιοπρεπεια

Αναγνώστης
-----------------------------------------------------------


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "Σχετικά με το σχόλιο για τους γάμους των γκέι" ( http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_9371.html )
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΥΡΙΕ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΝΟΜΙΜΑ ΟΜΩΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ; ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΝΝΟΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ; ΑΥ! ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΙΕΓΕΙΡΕΣΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ; ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΑΣΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΤΑΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΚΑΙ ΤΑ 25 ΣΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑ 35-40 ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ, ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΔΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ , ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΛΙΓΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,

Αναγνώστης, ΕΞ' ΣΚΩΤΙΑΣ.

---------------------------------------------------------


Θα σου απαντήσω εγώ σε αυτά που ρωτάς και χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας. Οι διάφοροι νόμοι και ευεργετικές διατάξεις που ανά καιρούς συντάχθηκαν από τα διάφορα κράτη για την προστασία και την βοήθεια προς την οικογένεια έγιναν για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Την προστασία της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Η οικογένεια με την δημιουργία και την ανατροφή ΠΑΙΔΙΩΝ είναι με την σειρά της ο στυλοβάτης και ο θεμέλιος λίθος της κοινωνίας. Αυτή η οικογένεια είναι ο συνεχιστής της ροής της ιστορίας του ανθρώπινου είδους και αυτή την οικογένεια θέλουμε σαν κοινωνία να προστατέψουμε γιατί κάποια στιγμή θα μας το ανταποδώσει. Τα φαινόμενα άκρατου φιλελευθερισμού που γίνονται μόδα τις τελευταίες δεκαετίες, εκτός από χάος δεν έχουν τίποτα άλλο να προσφέρουν. Τον ποιον βάζει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την νομική προστασία που πρέπει να απολαμβάνει μία οικογένεια και σίγουρα δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην ανθρώπινη κοινωνία.

Aναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!