tromaktiko: Σχετικά με: "Η απίστευτη ατάκα του διοικητή τροχαίας της Αττικής Οδού"

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Σχετικά με: "Η απίστευτη ατάκα του διοικητή τροχαίας της Αττικής Οδού"



ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΚΥΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΤΟ TELAIYTEO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ...
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_7521.html


ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΦΗΣΕ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ?

Αναγνώστης

----------------

Όταν το μόνο που έχει να πει ο διοικητής την τροχαίας αττικής οδού είναι:"Με το να έχετε παρκάρει τα αυτοκίνητα διαπράττετε παρακώλυση συγκοινωνιών" συγνώμη αλλά γίνεται γραφικός εκείνος και όχι οι διαμαρτυρόμενοι που έχουν δίκιο και νόμιμα ζητάνε την πιστωτική απόδειξη.
Δηλαδή πόσο τυφλός είναι ο διοικητής και δεν βλέπει πως υπάρχει το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης από τους υπεύθυνους των διοδίων;
Εκτός και αν μεροληπτεί υπέρ των διοδίων οπότε η παράβαση καθήκοντος είναι πλέον πασιφανέστατη.

Όντως πάντως, η ατάκα του διοικητή ομολογουμένως είναι απίστευτη !!

Αναγνώστης


----------------


Η "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε." είναι η εταιρία, η οποία ανέλαβε, μέσω σύμβασης με το Ελληνικό Δημόσιο, τη μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση, λειτουργία και συντήρηση του αυτοκινητόδρομου. Μέτοχοι της Εταιρίας Παραχώρησης είναι η ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. (που ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.) και κατέχει ποσοστό 59,25%, η J.&P. ΑΒΑΞ Α.Ε. που κατέχει ποσοστό 21,00%, η ΕΤΕΘ Α.Ε. (που ανήκει στον Όμιλο J.&P. ΑΒΑΞ Α.Ε.) με ποσοστό 9,82%, η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. μÎ! µ συμμετοχή 9,88% και η Γαλλική EGIS PROJECTS S.A. με 0,04%. Μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζετε κύριε οτι το έργο της αττικής οδού δεν πρέπει να το εκμμεταλλέυονται ιδιώτες - ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ αλλα το δημόσιο παρέχοντας χαμηλες τιμές για την συντήρηση του έργου και την εξυπηρέτηση του κοινου ως δημόσιο πλεόν αγαθό. Οσον αφορά για τους υπόλοιπους δρόμους ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ - Από μηδενική βάση αρχίζει η δικαστική διερεύνηση για τη σύμβαση δημοσίου-Αττικής Οδού, σχετικά με το τίμημα της επίμαχης σύμβασης και την επιστροφή της εκμετάλλευσης του έργου στο ελληνικό κράτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Εφετών Γεώργιος Χαλιάσος, διαφωνώντας με την άποψη συναδέλφου του ότι η υπόθεση πρέπει να τεθεί στο αρχείο, στέλνει πίσω στην εισαγγελία Πρωτοδικών την δικογραφία ζητώντας περαιτέρω έρευνα.

Για την υπόθεση είχε παρέμβει πριν από δυο χρόνια η εισαγγελία του Αρείου Πάγου και συγκεκριμένα ο τότε εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου Γιώργος Σανιδάς.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σανιδάς ζητούσε να διερευνηθούν: τι προβλέπει η σύμβαση για την κατασκευή της Αττικής Οδού, εάν τηρούνται οι όροι της σύμβασης και εάν η κατασκευάστρια εταιρεία με βάση τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν τον δρόμο μέχρι σήμερα έχει καλύψει το ποσό που προβλεπόταν προς είσπραξη από τη σύμβαση, και ο χρόνος παράδοσης της Αττικής Οδού προς το Δημόσιο.

Επίσης, ζητούσε να διερευνηθεί τυχόν ζημία που υπέστη το δημόσιο από τη χρήση και τη συνέχιση της χρήσεως του δρόμου από την κατασκευάστρια εταιρεία.

ΑΝΑΓΩΣΤΗΣ

---------------------

Ποιος γίνεται περίγελος τελικά:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_7521.html#more
Αυτοί που ζητάνε να εφαρμοστούν οι νόμοι και οι θεσμοί του κράτους ή ο διοικητής της τροχαίας που σαν όργανο του νόμου περιφρουρεί την παρανομία των μεγαλοεργολάβω, ο αρμόδιος υπουργός που νομοθετεί υπέρ των αφεντικών του ή κάποιοι από εμάς που δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται?

Κατά τη γνώμη μου δεν γίνονται περίγελο και δεν χάνουν το δίκιο τους όσοι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ για το αυτονόητο.
Που δεν είναι άλλο από την κατάργηση των διοδίων σε δρόμους που τους έχουμε χρυσοπληρώσει, που πληρώνουμε υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας για κινούμαστε ελεύθερα στους Ελληνικούς δρόμους.
Στους ίδιους δρόμους που η προηγούμενη κυβέρνηση παρέδωσε στους μεγαλοεργολάβους χωρίς κανένα όφελος για το δημόσιο (αντίθετα ζημιώνεται κιόλας όσο ακόμα τους διαχειρίζονται οι μεγαλοκαρχαρίες-εργολάβοι)και η σημερινή σκύβει το κεφάλι και νομοθετεί με σκανδαλώδης
(ν)τροπολογίες και νέα μέτρα
υπέρ αυτών.


Ας σοβαρευτούμε επιτέλους.
Αν δεν έχουμε σαφή γνώση του τι συμβαίνει γύρω μας είναι προτιμώτερο να σιωπούμε.

Αναγνώστης

------------------

Για τον αγαπητό κύριο που απάντησε http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_4298.html στην απίστευτη ατάκα http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_5034.html .

Αγαπητέ κύριε για την ατάκα aka ταμπακιέρα του διοικητή δεν δώσατε κάποια απάντηση αλλά σχολιάσατε τα λεγόμενα των ανθρώπων που ζητούσαν το δίκιο τους νόμιμα μες στο κρύο επί μια ώρα.
Ναι η νοοτροπία του Έλληνα είναι αυτή που περιγράψατε όπως και αυτή που εσείς έχετε όταν χαρακτηρίζεται κομπλεξάρες αυτούς που ζητούν το αυτονόητο από αυτούς που "αγρόν αγοράζουν".

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!