tromaktiko: Παράλια... εν μέσω κρίσης

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Παράλια... εν μέσω κρίσης



Πριν απο μερικες μερες πηγα στην παραλια της Βουλιαγμενης για βολτα ! Με εκπληξη καταλαβα πως ειχαν βαλει εισοδο απριλη μηνα ελεος !
Οταν ρωτησα την κοπελα στην εισοδο εαν υπαρχει καποια εκπτωση για τους δημοτες μου ειπε πως εκπτωση εχουν μονο οσοι ηταν δημοτες βουλιαγμενης και οχι και αυτοι της βουλας και της βαρης παρολο που οι δημοι εχουν ενωθει !!! Αφου εφριξα ειπα να παω στην παραλια απεναντι απο την εισοδο της παραλιας του Αστερα οπου με εκπληξη διαπιστωσα οτι υπηρχε ενας τυπος που χρεωνε τις ξαπλωστρες !!! Ελεος !! Λογικο ειναι να σου χρεωνουν τις ξαπλωστρες (αφου ειναι τις εχει ιδιωτης) αλλα το προβλημα ειναι οτι τις βαζουνε παντα στο καλυτερο σημειο τις παραλιας και εισαι αναγκασμενος αν δεν θες να πληρωσεις να καθεσαι σαν βλακας σε καμια γωνια !! Με ποιο δικαιωμα και με πια κριτηρια μπαινουν οι ξαπλωστρες ? Με ποιο δικαιωμα ο δημαρχος κρινει οτι μονο μερικοι πολιτες του δημου του θα εχουν εκπτωση !! Ο δημαρχος ειναι αυτος που εβγαινε στις τηλεορασεις και ελεγε πως δεν εχουν δικαιωμα οι πολιτες τις αθηνας και των αλλων περιοχων να κανουν μπανιο στην βουλιαγμενη !! Ας κανουμε κατι τωρα που ειναι νωρις πριν αρχισουν τα μπανια . Ειναι δυσκολο να πετυχουμε κατι γιατι τα συμφεροντα ειναι πολλα και εμπλεκονται και ανθρωποι τις νυχτας αλλα αξιζει να δοκιμασουμε
Επισης η καλυτερη λυση ειναι να μην πηγαινουμε σαν ζωα στις παραλιες που πληρωνουμε ελεος !!! Ξυπνατε ρεεεεεε !!!!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!