tromaktiko: Επίσκεψη ΠΣΑΤ στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζογλου

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Επίσκεψη ΠΣΑΤ στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζογλου




Αποτίμηση του ρόλου του Αθλητικού Τύπου στη διαμόρφωση του κλίματος στα γήπεδα...
κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, θα κάνουν από κοινού ο ΠΣΑΤ με τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, καθώς επίσης με τους υπεύθυνους των αθλητικών τμημάτων όλων των ΜΜΕ.



Η συνάντηση αυτή θα γίνει μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2011. Θα προσκληθούν να συμμετάσχουν η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ, προκειμένου να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του εισαγγελικού λειτουργού, των υπευθύνων των ΜΜΕ, του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ και εκπροσώπων των συνδικαλιστικών μας Ενώσεων.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν, σήμερα, κατά τη συνάντηση που είχε πενταμελής αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ με τον κ. Σιμιτζόγλου, στο γραφείο του, στα κτίρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου και στο γραφείο του κ. Σιμιτζόγλου από πλευράς μας βρέθηκαν ο Πρόεδρος Παύλος Γερακάρης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος, Αντώνης Αντωνόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Ευσταθίου, ο Ταμίας, Τάσος Αντωνίνης και ο Ειδικός Γραμματέας, Γιάννης Μαμουζέλος.

Η συζήτηση διεξήχθη μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα και ο κ. Σιμιτζόγλου, που ήταν πλήρως ενημερωμένος για όλες τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού, τόσο από αγωνιστικής, όσο και από εξωαγωνιστικής πλευράς, εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση και τις εποικοδομητικές θέσεις και προτάσεις του Συνδέσμου.

Ανάλογη συνάντηση εκπροσώπων των ΜΜΕ, του ΠΣΑΤ, της ΕΣΗΕΜΘ και της ΠΟΕΣΥ θα γίνει το ίδιο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη και το σχετικό αίτημα έγινε δεκτό από τον εκεί Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Νίκο Κωνσταντίνου, σε επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου.
Ασκληπιού 3, 10679 Αθήνα
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!