tromaktiko: Σχετικά με το "Διώξτε με, διώξτε με!'

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Σχετικά με το "Διώξτε με, διώξτε με!'



Για το: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_3453.html
Φίλε μου δεν επικρίνω τη κοπέλα επειδή δούλεψε για το ψωμί της αλλά γιατί (1) με απείλησε με κάτι που (2) δεν ισχύει! Κατανοώ πως είναι... δύσκολη δουλειά και μάλιστα για πολύ λίγα χρήματα, αυτό όμως δε της δίνει κανένα δικαίωμα να απειλεί τον κόσμο. Δεν της έδωσαν αυτή την εξουσιοδότηση όταν της παρέδωσαν χαρτί και μολύβι!

Επίσης δεν είναι θέμα κότσιων το να δώσεις τα στοιχεία σου, αλλά θέμα επιπέδου σκέψης! Δεν έχω μάθει να μοιράζω τα στοιχεία μου στον καθένα που παρουσιάζεται ως “εκπρόσωπος του κράτους”. Αλήθεια γιατί έρχεστε σπίτια μας και δεν ερχόμαστε εμείς σε κάποια κέντρα απογραφής, όπως με όλες τις υπόλοιπες κρατικές υπηρεσίες; Δε πιστεύετε αυτά που σας λέμε κι έρχεστε να εξετάσετε από κοντά τον χώρο;

Όσο για τον άλλον τρόπο που λες, δείχνει την μπακαλίστικη μέθοδο της υπηρεσίας αυτής! Μα τον γείτονα και τον μπακάλη; Υπάρχει υπευθυνότητα όχι αστεία!

Για το: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_9209.html
Όταν θα έρθουν να με ρωτήσουν για την υγεία μου θα απαντήσω! I promise! Προς το παρόν ήρθε μια φορτικά επίμονη κυρία που ζητούσε να μάθει άλλα πράγματα, και που ΚΑΝΕΙΣ δε μας εξήγησε σε τι εξυπηρετούν.
Επίσης να σε διορθώσω: Η στατιστική γίνεται πάντα σε ένα μέρος του συνόλου όχι σε όλο το σύνολο. Η απογραφή δεν είναι στατιστική, είναι καταγραφή και καταμέτρηση. Απλά το 'στατιστική' ακούγεται πιο “αθώο” και το χρησιμοποιούν!

Για το: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_446.html
Μα δεν παραπονέθηκα για τον χρόνο, αλλά για την διαδικασία! Ίσως όμως δε πρέπει να απαντήσω κάτι περισσότερο σ’ εσένα...
 
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!