tromaktiko: Καταγγελία για τον Αντιδήμαρχο Πατρέων

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Καταγγελία για τον Αντιδήμαρχο Πατρέων



Καταγγέλλω στον Πατρινό Λαό τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πατρέων της Δ/νσης Υγείας & Πρόνοιας Κ. Αβράμη για την προκλητική και απαράδεκτη δήλωσή του στα τοπικά ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. αναφέροντας ότι...


(Δεν είναι εκείνος ο οποίος θα κρίνει την περικοπή η αναστολή των δικαιούχων καταγγελθέντων επιδομάτων). που διενεργεί το (Σ.Δ.Ο.Ε.) του παραρτήματος στη Πάτρα.
Όταν ο ίδιος με έγγραφό του Παράνομα & Καταχρηστικά και χωρίς την πιστή εφαρμογή του «ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ» αλλά και την τήρηση του «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», εντέλλεται στην ΑΝΑΣΤΟΛΗ…!!! Χωρίς την προγενέστερη διοικητική έγγραφη ενημέρωση των παραπάνω δικαιούχων, και χωρίς να υπάρχει «ΑΠΟΦΑΣΗ» της αρμόδιας θεσμικής ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ εγκρίσεως των επιδομάτων, επιφέροντας βέβαια Βλαπτική κοινωνική & οικονομική ζημία σε επιδοτούμενους με τραγικές συνέπειες.


Στο ίδιο έγγραφο του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ & ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ γίνεται αναφορά προς υπαλλήλους της Κ. Πρόνοιας με την Φράση, ( να μην δέχονται συγκεκριμένο Πολίτη)..!!!

Να σημειωθεί ότι το «ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ» είναι Ανεξάρτητη Αρχή και δεν άπτεται της Διοικητικής εντολής του η προτροπής να ανασταλθούν η να περικοπούν Επιδόματα, ακόμα και αν βρίσκονται στο στάδιο του εντοπισμού και καταστολής, των Οικονομικών Παραβάσεων όπου διενεργείτε,  παρά μονάχα ΚΑΤΑ την ολοκλήρωση της εν, λόγω έρευνας διαβιβάζει το ΠΟΡΙΣΜΑ στην δικαιοσύνη (εφόσον συντρέχουν λόγοι δικαστικοί) και στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τις περαιτέρω Διοικητικές & Ποινικές ευθύνες σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

¨όσο αφορά για την καθυστέρηση των επιδομάτων οφείλεται στην ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του Κ. Αβράμη, ο οποίος έδωσε εντολή να (φύγει) η δισκέτα των δικαιούχων χωρίς την πρόβλεψη υπογραφής ενταλμάτων, η ΑΠΟΦΑΣΗ δημαρχιακής Επιτροπής. Δηλαδή δόθηκαν Επιταγές στους δικαιούχους χωρίς να έχουν πιστωθεί τα χρήματα (ΕΠΙΤΑΓΕΣ χωρίς ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ)…!!! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα εγώ προσωπικά αγανακτισμένος να (προωθώ τον κόσμο στο Γραφείο του Αντιδημάρχου που εδρεύει στην οδό Γούναρη)αντιδρώντας από τον ίδιο ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Τακτικές του ιδίου που παραπέμπουν σε «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ» ακόμα και όταν πληροφορούμαι από συναδέλφους ότι έχουν στείλει του κόσμου τα υπομνήματα στο δήμαρχο και τους γράφουν κανονικά..!!! αλλά και ότι ο ίδιος δεν μιλάει με υπαλλήλους αν είναι δυνατόν συνάδελφοι που είναι υπόλογοι επιδομάτων και χειρίζονται εκατομμύρια ευρώ ΈΛΕΟΣ..!!! Καλώ τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΕΩΝ αν περιτριγυρίζεται από «ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΥΣ» να τους μαζέψει όσο είναι νωρίς..!!!

ΑΡΝΟΥΜΑΙ..!!! να υπηρετώ πολίτες όταν οι αιρετοί Πολιτικοί παράγοντες εμπαίζουν Πολίτες και τους κοροϊδεύουν, αλλά και μετακυλούν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι σε υπηρεσιακούς παράγοντες, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ακόμα να αντιμετωπίσουν «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΡΙΣΕΩΣ» (δήλωση του Κ. Αβράμη – θεωρώ πιθανόν να καταβληθεί τη Δευτέρα το επίδομα στους δικαιούχους) ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ…!!!? Ας την κρίνει ο Πατρινός Πολίτης, που ταλαιπωρείτε και τον έχουν πτωχεύσει με τα καμώματά τους..!!!

Προκαλώ τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΕΩΝ να προβεί σε πειθαρχικές κυρώσεις εναντίων μου ακόμα και την Οριστική ΑΠΟΛΥΣΗ μου από το Ελληνικό Δημόσιο. Σύμφωνα με τον «Δημόσιο υπαλληλικό Κώδικα»

Τέλος σύμφωνα με τα παραπάνω θωρακίζοντας την σωματική μου ακεραιότητα στην Δ/νση Κ. Πρόνοιας θα προβώ σε Μηνυτήρια Αναφορά στον Αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών για Επεισόδια και διατάραξη που τελούνται σε καθημερινή βάση στην Δ/νση Κ. Πρόνοιας του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ, και προειδοποιώ ότι το πρώτο αίμα συναδέλφου που θα χυθεί να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι ότι τους θέτει αυτόματα εκτός των Πολιτικών Αιρετών καθηκόντων τους.


Ο Καταγγέλλων
Ζαφειρόπουλος Χάρης
Υπάλληλος Δ/νσης Κ. Πρόνοιας
Δημοσιογράφος Επικοινωνιολόγος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!