tromaktiko: Άνανδρη επίθεση στο report24.gr Χτύπημα στον server και πάνω από 37 ώρες εκτός λειτουργίας…

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Άνανδρη επίθεση στο report24.gr Χτύπημα στον server και πάνω από 37 ώρες εκτός λειτουργίας…



Με την πιο άνανδρη ιντερνετική επίθεση κάποιοι «άγνωστοι» επιχείρησαν να μας φιμώσουν για την ελεύθερη και αδούλωτη σκέψη αυτών που δημοσιεύουμε...
Από την Δευτέρα το απόγευμα μέχρι και την Τετάρτη το μεσημέρι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική εφημερίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου δέχτηκε μια από τις πιο εξελιγμένες ηλεκτρονικές επιθέσεις που έχουν καταγραφεί σε ελληνικό επίπεδο με αποτέλεσμα να καταστραφεί μεγάλο μέρος του server. Οι τεχνικοί μας έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επανέλθει και να μην έχει ούτε ένα σφάλμα και φυσικά μας κόστισε πολύ χρόνος αλλά και χρήμα.
Οι εισβολείς έκαναν όμως το μοιραίο λάθος και άφησαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη με αποτέλεσμα να είμαστε πλέον στα χνάρια τους και μπροστά στην αποκάλυψή τους.
Φυσικά οι «πληρωμένοι» αυτοί ερασιτέχνες της ενημέρωσης και της υποτιθέμενης νίκης τους απέναντι μας θα βγουν στην σέντρα και σε επόμενες αναρτήσεις θα ανακοινώσουμε στοιχεία, ονόματα καθώς και πιες ιντερνετικές βρώμικες σελίδες έχουν στην κατοχή τους για να απειλούν και να εκβιάζουν πρόσωπα και καταστάσεις.
Αν νομίζουν πως κέρδισαν διαψεύδονται.
Η μάχη τώρα άνοιξε και ο «πόλεμος» θα είναι αργός και βασανιστικός όπως τους αξίζει.
Οι συντελεστές του report24.gr ζητάνε ταπεινά συγνώμη από όλους τους αναγνώστες για την ταλαιπωρία αλλά και για την έλλειψη ενημέρωσης.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας συμπαρασταθήκατε αυτές της ώρες όπως ευχαριστούμε και για τα καλά σας λόγια.
Το report24.gr είναι πάλι κοντά σας σε κανονική ροή ειδήσεων και παρεμβάσεων
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!