tromaktiko: Περί: Μαρτυρία για τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Περί: Μαρτυρία για τα επεισόδια στο Σύνταγμα



Εφόσον ήσουν εκεί και εφόσον ήμουν κι εγώ επέτρεψέ μου να σου απευθύνω κάποιες ερωτήσεις καθώς οι συνάδελφοί σου στα email μου δεν απαντούν...
( αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_5818.html) Είμαι εγώ κουκουλοφόρος και με ψέκασες χημικά και τοξικά ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ; Είμαι εγώ εχθρός σου και με κυνήγησες για να με χτυπήσεις; Ήταν τόσες χιλιάδες συνανθρώπων μας επικίνδυνοι για εσάς και προσπαθήσατε να μας δολοφονήσετε; Χτυπούσατε παππούδες παιδιά γυναίκες επιτεθήκατε σε γιατρούς σε τραυματίες σε άοπλο πληθυσμό που δεν κρατούσε λάβαρα κομμάτων αλλά ελληνικές σημαίες! Μπορεί να μου βούλωσες τα μάτια και την μύτη και τον λαιμό με τοξικά αλλά ξέρω και τι είδα και τι άκουσα. Να σου θυμίσω ότι ήμουν εκεί για να υπερασπιστώ το μέλλον των παιδιών ΣΟΥ του μισθού σου και της ύπαρξής σου. Ήμουν εκεί γιατί σε αγαπάω όπως και την πατρίδα σου που εσύ δεν υπηρέτησες στις 29/06. Δεν υπήρξα εχθρός σου ποτέ, δεν σε απείλησα ποτέ, μέχρι προχθές ήσουν για μένα μεροκαματιάρης άνθρωπος που επιβιώνει κάνοντας αυτήν την δουλειά. Μέχρι προχθές λυπόμουν για τις επιθέσεις που δεχόσουν φραστικές ή μη. Λυπήθηκα για τα παιδιά στου Ρέντη. Ναι θεωρώ ότι το πρόβλημά μου είναι οι 300 προδότες όπως λες. Όταν όμως μπροστά στα μάτια μου τάσσεσαι υπέρ αυτών την ώρα που ψηφίζουν την θανατική μας καταδίκη τότε γίνεσαι προδότης του Ελληνικού λαού και του Έθνους. Ορκίστηκες να υπηρετείς το Έθνος και το Σύνταγμα αναρωτήσου μαζί με τους χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες τι υπηρέτησες 2 μέρες πριν. Σήμερα προς θλίψη μου έγινες μπάτσος υπερασπιστής προδοτών. Εάν εσύ κοιμάσαι ήσυχα τα βράδυα θα προσευχηθώ για την ψυχή σου εγώ. Κι εάν θέλεις να ενημερωθείς για το πώς ένιωσα την ώρα που επιτέθηκες σε εμένα και την Δημοκρατία μπορείς να επισκεφθείς το παρακάτω http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_1735.html.


Ένας πολίτης που δεν ανήκει σε κόμματα, οργανώσεις, παρακράτος και το μόνο που εκπροσωπεί είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!