tromaktiko: Απάντηση στο: "Μαρτυρία για τα επεισόδια στο Σύνταγμα"

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο: "Μαρτυρία για τα επεισόδια στο Σύνταγμα"



Επειδή έχω βαρεθεί την προπαγάνδα περί κακόμοιρων αστυνομικών κλπ θέλω να απαντήσω στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_5818.html.
1ον: Σωστά είπες ότι κάποιοι στρατιωτικοί βγάζουν τα κόμπλεξ τους με καψόνια. Αλλά οι μπάτσοι (και όχι αστυνομικοί) που κάνουν καψόνια σε κρατουμένους είναι δια την ασφάλειαν της πατρίδος, σωστά?
2ον: Αφού σε στέλνουν στο σύνταγμα θα ξέρεις ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο λες οι Αγανακτισμένοι να σταματήσουν τους (παρακρατικά) οργανωμένους μπαχαλάκηδες. Δηλαδή λες να αρέσει αυτή η κατάσταση στους Αγανακτισμένους? Μόνο κακό τους κάνει.
3ον: Αν διαβάσει το post σου κάποιος που δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε θα νομίζει ότι το δάχτυλο του συναδέλφου σου του το έκοψαν οι αγανακτισμένοι με κλαδευτήρι. Όμως πήγε να πετάξει κρότου-λάμψης και "αυτοτραυματίστηκε" (μιας και είναι από τους αγαπημένους όρους των αστυνομικών στις αναφορές τους). Περαστικά του εύχομαι, αλλά να αναφέρεται ολόκληρη η αλήθεια.
4ον και σημαντικότερο: Οι 300 της Βουλής είναι οι βασικοί φταίχτες όπως είπες, όμως όχι μόνο δεν κάνεις τίποτα για να αλλάξει η παρούσα κατάσταση, αλλά αντιθέτως τους υπερασπίζεσαι καθημερινά στεκόμενος απέναντι σε φτωχούς πολίτες και συχνά ασκώντας και αναίτια βία εναντίον τους επειδή "εκτελείς εντολές". Εκτός και αν την βρίσκεις κιόλας, άλλωστε δεν είναι και λίγοι οι ένστολοι που ηδονίζονται με το να σαπίζουν στο ξύλο δικαίους και αδίκους. "Κατω τα χερια απο την αστυνομία και πιαστε τους πραγματικους υπαιτιους!!!" είπες. Πως θα! γίνει αυτό όταν η αστυνομία μπαίνει μπροστά για να τους προστατέψει? Γιατί δεν κάνεις τίποτα για να "πιαστούν οι πραγματικοί υπαίτιοι". Από τη θέση που έχετε μπορείτε να βοηθήσετε όσο κανείς άλλος. Μη σας ενοχλεί η λέξη γενίτσαροι λοιπόν. Συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς, αλλά οι κυριλέ εκφράσεις είναι μόνο για κυριλέ καταστάσεις. Και τώρα μόνο αυτό δε ζούμε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!